Reis Abdullah Hacıgül
80+ Bronze
eyvallah abimsayılar yetersiz kalır bu yakışıklılığa, şu karizmaya bak adeta yürüyen cinsellik maşallah Allah nazarlardan saklasın
eyvallah abimsayılar yetersiz kalır bu yakışıklılığa, şu karizmaya bak adeta yürüyen cinsellik maşallah Allah nazarlardan saklasın
Ben bu durumu bi 10 dan 11 e geçerken yaşamıştım.Yaklaşık 6 7 ay önce böyle bir konu açtığım için forumdan özür diliyorum. O zamanlar psikolojim bir tık bozuktu bile diyebilirim. Ve daha olgunlaşmamıştım. Aradan sadece 6 ay geçti ama bu 6 ayda ben çok değiştim. Bir de o zamanlar asosyaldim ve böyle soruları sorabileceğim ve objektif bir şekilde yorumlayabilecek kimsem yoktu. (Artık asosyal değilim hatta oldukça fazla sosyal olduğum söylenebilir.) Konu tesadüfen karşıma çıkıp da mesajları okuduktan sonra bir utanç duygusu kapladı beni. Böyle saçma forum kalitesini düşüren bir konu açtığım için tekrardan özür dilerim. Kalın sağlıcakla.Tipime 10 üzerinden kaç verirsiniz?
Dalga geçmeden ciddi bir şekilde puanlarsanız memnun olurum. Sanırım tipsizim.forum.donanimarsivi.com
Mükemmel bir tespit en azından dünyanın en güzel kızları nereli diye sormuyorİsmailTalha konularının yanında oscar verebileceğim bir konuymuş. Özüre gerek yok hocam
Kardeşim foruma öyle konular açılıyor ki seninki onların yanında polyana kalır. Neyse aradan 6 ay geçmiş olgunlaşmışsın. Şimdi aradan bi 6 ay daha geçsin bu konuyu açmanın oldukça gereksiz olduğunun farkına varacaksın.Yaklaşık 6 7 ay önce böyle bir konu açtığım için forumdan özür diliyorum. O zamanlar psikolojim bir tık bozuktu bile diyebilirim. Ve daha olgunlaşmamıştım. Aradan sadece 6 ay geçti ama bu 6 ayda ben çok değiştim. Bir de o zamanlar asosyaldim ve böyle soruları sorabileceğim ve objektif bir şekilde yorumlayabilecek kimsem yoktu. (Artık asosyal değilim hatta oldukça fazla sosyal olduğum söylenebilir.) Konu tesadüfen karşıma çıkıp da mesajları okuduktan sonra bir utanç duygusu kapladı beni. Böyle saçma forum kalitesini düşüren bir konu açtığım için tekrardan özür dilerim. Kalın sağlıcakla.Tipime 10 üzerinden kaç verirsiniz?
Dalga geçmeden ciddi bir şekilde puanlarsanız memnun olurum. Sanırım tipsizim.forum.donanimarsivi.com