🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
her yer de varmı bilmiyorum ama deposu varben alınmıyor diye biliyordum şubeleri yok ya
her yer de varmı bilmiyorum ama deposu varben alınmıyor diye biliyordum şubeleri yok ya
sanırım şanslı kesimdensiniz hocam çünkü belli bir şube olmadığı için alınamıyorher yer de varmı bilmiyorum ama deposu var
Kolay Gelsin : Unuttun mu beni?Dün öğle aldım kargoyu hala tepki bile yok. Kargoya verildi şeklinde bekliyor. Trendyol Express. Sanırım bu ülkede Yurtiçi ve Amazona bağlı iken AGT dışında düzgün kargo yok.
Keşke benimde böyle olsa sabah'ın 10-11'inde herkes uyurken kapı çalıyor açıyorum kargo çıkıyor.ne bu kağıthanede yaşıyorum 6 saattir kağıthanede dağıtmda gösteriyor ? 6 saat siz ne dağıtıyorsunuz arkadaş ya
AGT arkadaşımın 4 aydır Papara'sını getirmedi.Dün öğle aldım kargoyu hala tepki bile yok. Kargoya verildi şeklinde bekliyor. Trendyol Express. Sanırım bu ülkede Yurtiçi ve Amazona bağlı iken AGT dışında düzgün kargo yok.
agt dandikKeşke benimde böyle olsa sabah'ın 10-11'inde herkes uyurken kapı çalıyor açıyorum kargo çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AGT arkadaşımın 4 aydır Papara'sını getirmedi.