Şaka yapıyorum ben de bilmiyorum hocam, hemen atarlanma bekalabalık yapmayabilirsin hocam o zaman. bol bol üllker ye sen
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
Hocam onay işi kod için değilmiydi yawolum e devletten kaydolsana 2 dk da hallediliyor.
.Hocam onay işi kod için değilmiydi yaw
Hocam ne onayı anlamadım. Giriyorsun e devlete üniversite online kayıt yazıyorsun , senin bütün bilgilerin onlarda var zaten , iletişim adresi giriyorsun , hazırlık isteyip istemediğini seçiyorsun kaydın yapılıyor. Bitti gitti bu kadar
Hocam siz ne diyorsunuz ben anlamadım ? Ben zaten üniversite 1ci sınıfım hazırlığı verdim ben bu kanky kodlarını yazınca bu kodların onaylanması için bekliyoruz zannettim.Siz üniversiteden bahsediyorsunuz galiba ?Hocam ne onayı anlamadım. Giriyorsun e devlete üniversite online kayıt yazıyorsun , senin bütün bilgilerin onlarda var zaten , iletişim adresi giriyorsun , hazırlık isteyip istemediğini seçiyorsun kaydın yapılıyor. Bitti gitti bu kadar
Ben üniye kaydolmaya gidiyorsun sandım 10 da dönücem diyince Kafa gitmiş kusura bakmayınHocam siz ne diyorsunuz ben anlamadım ? Ben zaten üniversite 1ci sınıfım hazırlığı verdim ben bu kanky kodlarını yazınca bu kodların onaylanması için bekliyoruz zannettim.Siz üniversiteden bahsediyorsunuz galiba ?
Yok hocam ikinci öğretimim ben kankyleri aldım yurttaki masaya fırlattım derse koştum direk o yüzden kodları ekleyemedim ondan öyle yazdımBen üniye kaydolmaya gidiyorsun sandım 10 da dönücem diyince Kafa gitmiş kusura bakmayın
Tamamdır , 30 saattir uyumadım yanlış anlamışım kusura bakmayınYok hocam ikinci öğretimim ben kankyleri aldım yurttaki masaya fırlattım derse koştum direk o yüzden kodları ekleyemedim ondan öyle yazdım
La tarak pire yok dimiHer gün a101 de gördüğüm şey bugün yok ya migrostada yok nereden alabiliriz başka
Fenaymis hocam size iyi geceler diyeyimTamamdır , 30 saattir uyumadım yanlış anlamışım kusura bakmayın
EyvallahFenaymis hocam size iyi geceler diyeyim
Hepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi
Alıntıyı görüntüle
1. Çek Kazan Uygulamasını İndirin
- İlk adım olarak Çek Kazan uygulamasını indirip, üye olun.
2. A101’den Ülker Kanky Kek Alın
- A101 mağazalarından tanesi 6 TL olan 3 adet Ülker Kanky kek satın alın.
- *En uygun fiyatlı mağaza A101’dir.*
3. Şifre ve Fotoğrafları Uygulamaya Yükleyin
- Kek paketlerinin içinden çıkan şifreleri ve paketlerin fotoğraflarını Çek Kazan uygulamasına yükleyin.
- *Her kek için ayrı yükleme yapmanız gerekiyor (toplamda 3 yükleme).*
- Fiş yüklemesi yapmanıza gerek yoktur.
4. 150 TL Hepsiburada Hediye Çeki Kazanın
- 3 başarılı yükleme yaptıktan sonra alt limitsiz 150 TL Hepsiburada hediye çekinizi kazanın!
5. Kampanyaya 2 Kez Katılma Hakkınız Var
- Her kullanıcı bu kampanyadan iki kez faydalanabilir.
6. Koşulları Takip Edin
- Kampanya koşullarını dikkatle takip edin ve belirtilen adımları eksiksiz uygulayın.
Avantajlı alışveriş fırsatını kaçırmayın!
Geçerli ürünler
Alıntıyı görüntüle
Çek Kazan
cekkazan.com.tr