Neler Yeni

Hepsiburada 24Bin TL ye en iyi sistem nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
İyi forumlar, Kuvettürk Hepsiburada da 12 ay faizsiz taksit veriyor bende bunu kullanıp bir sistem toplayım dedim ancak 24k limit verdi bende 7600x li sistem toplayacaktım ama olmadı. O yüzden 5800x li sistem toplayayım dedim. parçaları aşağıya bırakıyorum düşünceleriniz ve önerileriniz nedir?

Anakart1 - Anakart2 bu iki anakart arasında kararsız kaldım arasındaki farka değer mi?
CPU
RAM
PSU
Sıvı Soğutma
Kasa

Ekran kartı olarak da 4070 super dusunuyodum ancak hemen alamam, şu anda kullandığım laptopu kullanmaya devam edeceğim ya da ikinci el temiz 3080ti-3070ti falan alacağım.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ege Y.
İyi forumlar, Kuvettürk Hepsiburada da 12 ay faizsiz taksit veriyor bende bunu kullanıp bir sistem toplayım dedim ancak 24k limit verdi bende 7600x li sistem toplayacaktım ama olmadı. O yüzden 5800x li sistem toplayayım dedim. parçaları aşağıya bırakıyorum düşünceleriniz ve önerileriniz nedir?

Anakart1 - Anakart2 bu iki anakart arasında kararsız kaldım arasındaki farka değer mi?
CPU
RAM
PSU
Sıvı Soğutma
Kasa

Ekran kartı olarak da 4070 super dusunuyodum ancak hemen alamam, şu anda kullandığım laptopu kullanmaya devam edeceğim ya da ikinci el temiz 3080ti-3070ti falan alacağım.
Hocam bunları incehesap tan yada gaminggen den toplasanız daha karlı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

yada farklı sitede kullanabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunları incehesap tan yada gaminggen den toplasanız daha karlı olur

yada farklı sitede kullanabilirsiniz
Peki 12 ay taksit yaptığımda aynı fiyata denk gelecek mi?

goku010203

80+ Bronze

CPU
RAM
PSU
Sıvı Soğutma
Kasa

Kötü.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ege Y.
Peki 12 ay taksit yaptığımda aynı fiyata denk gelecek mi?
hocam taksit yaparak daha fazla vermeniz gerekiyor

CPU
RAM
PSU
Sıvı Soğutma
Kasa

ddr5 li sistem var bu paraya

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Jiyu
Vatan ya da itopya f/p sistem bekle 3 ay peşin taksit var.
Hepsiburada vb. yerlerden sistem alınmaz. Yani 6-12 ay peşin taksit yapan tek yer gamegaraj fakat sistemler 4-5k daha pahalıdır. Bilginize.
Tek tek toplamak istersen indirimlerden topla

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ege Y.
Ne kötü? Detay verir misiniz?

Evet farkındayım, hbde 12 ay faizsiz taksit var ona rağmen alınmaz mı demek istiyorsun?
hocam durumu izah edeyim. Taksit olsa bile olmaz şunların toplamı 25k falan

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ege Y.
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
Vatan ya da itopya f/p sistem bekle 3 ay peşin taksit var.
Hepsiburada vb. yerlerden sistem alınmaz. Yani 6-12 ay peşin taksit yapan tek yer gamegaraj fakat sistemler 4-5k daha pahalıdır. Bilginize.
Tek tek toplamak istersen indirimlerden topla
şahsen f/p sistemlerde kullanılan parçaların kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Benim size sorum hbde 12 ay taksit varken sistem alacağım bu parçalar nasıl diye sordum. Kaliteli anakart 32gb ram beyaz bir sistem toplamak istiyorum. Bu arada son zamanlarda herkesten hbden sistem alınmaz gibi şeyler duyuyorum bunun nedeni nedir? Bu arada benim attığım parçalara kıyasla sadece içinde 4060 ti bulunuyor diye mi bu sistemi attınız? 5600 ve 5800x in performansları yakın mı?
ddr5 de bu fiyatlarda
Bana 25-30k civarlarında olan ddr5 sistemi atar mısınız?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ege Y.
şahsen f/p sistemlerde kullanılan parçaların kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Benim size sorum hbde 12 ay taksit varken sistem alacağım bu parçalar nasıl diye sordum. Kaliteli anakart 32gb ram beyaz bir sistem toplamak istiyorum. Bu arada son zamanlarda herkesten hbden sistem alınmaz gibi şeyler duyuyorum bunun nedeni nedir? Bu arada benim attığım parçalara kıyasla sadece içinde 4060 ti bulunuyor diye mi bu sistemi attınız? 5600 ve 5800x in performansları yakın mı?

Bana 25-30k civarlarında olan ddr5 sistemi atar mısınız?

b650m yap anakartı 24k ver

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı

b650m yap anakartı 24k ver
Attığın sistemi inceledim. İşlemcileri geçiyorum çok fark göremedim. Ben ramleri 32 almayı düşünüyorum bu sistemde 16gb var. Ekran kartı olarak AMD asla almam zamanında driver hatalarıyla çok uğraştım sadece nvidia alırım artık. Ayrıca Rx7600 3070ti gücünde olduğunu da düşünmüyorum. Sıvı soğutma yok, ssd yavaş, ve 12 ay taksitle ~30k ya geliyor, attığınız sistem şahsen 30k verilecek bir sistem gibi gelmedi. Ben 24k limit ile sadece belirttiğim parçaları alacağım siz bana sistem sunuyorsunuz. Bu arada ilginiz ve uğraşınız için de teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,838
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom