Bak bu hiç aklıma gelmedi eywPaketleri aç kavonoza dök :d
Bak bu hiç aklıma gelmedi eywPaketleri aç kavonoza dök :d
Hepsini bir cam kavanoza boşalt. 1 tane teferans ölçüsü al kendi 1 örnek paket kaşığa koy. . içeceğin zaman o olçüde koy fincana.Var ben geçen 3 paket aldim da şimdi 20 paketi açıp ne yapicam. Günde 2 tane icsem 10 güne kalır mi ki
Bende 750tl kupon var alt limitsiz no problemAlıntıyı görüntüle
- Kampanya Tarihleri: 9-31 Ocak
- Kampanya Şartı: 1 günde 20 kod giren ilk 500 kişi
- Ödül: Hepsiburada’da geçerli 250₺ hediye çeki
- Ekstra: 20 çekiliş hakkı
- Katılım Hakkı: Her hesap yalnızca bir kez yararlanabilir
- Başvuru Yöntemi: Ne'APP uygulaması üzerinden katılım sağlanabilir.
var hocam içinde kod ben de vardı baktım şimdi içineŞansımı denemek istiyorum bakalım.![]()
her gün 500 kişiye sıkıntı yok amazondan alsanda yetişir a101 de 20li 75₺ idi en son bu arada illa marketten alıncaksaMigrosda 10 lu 50 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi sipariş etseniz amazondan gelene kadar bitebilir kampanya
günde 500 kişi az değil mi, bence az bir günde yapsa millet günlük limit biterHergün 500 kişiye aceleye gerek yok
saat 00:00 da direk gir sorun olmaz bence zaten hergün için 500 limit var zatengünde 500 kişi az değil mi, bence az bir günde yapsa millet günlük limit biter
Tarihi geçik 2si 1 arada denedim olmadı. Bu attığınzda sıkıntı çıkmaz değil mi?Bu daha karlı https://amzn.eu/d/1LEwTbQ
hocam siz güzel bi kahve partisi yapa durun ve o kodu bana verin...Geçende öylesine Nescafe Ice Choco siparişi vermiştim. Yorumda geçerli olduğunu görünce hemen denedim. 250 TL'lik kod geldi, teşekkürler.