Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Bilmiyorum benim ürün hb satıcılı idi.hepsiburada satıcı ürülerde mi geçerli yoksa tüm ürünler de de geçiyor mu
Bilmiyorum benim ürün hb satıcılı idi.hepsiburada satıcı ürülerde mi geçerli yoksa tüm ürünler de de geçiyor mu
Hocam siz kahveyi nerden almıştınız ? A101 de 20li sütlü köpüklü 75 tl olmuş ama onları alsam olur mu bilmiyorum.İlk kampanyadan faydalanmıştım kod almıştım , şimdi 20 tane girdim olmadı. acaba günlük stok mu doldu yoksa ilkine katıldığım için mi alamadım
Sen seçilmiş kişisin.Alıntıyı görüntüle bana 3 tane kupon verdi nedense
Şu üründen alabilirsin.Hocam siz kahveyi nerden almıştınız ? A101 de 20li sütlü köpüklü 75 tl olmuş ama onları alsam olur mu bilmiyorum.
Burada bile lego hayranlığını gizleyememişsin pü.
hay maşşalahAlıntıyı görüntüle bana 3 tane kupon verdi nedense
kuponlu hesap satan dh ölücüleri görmesinAlıntıyı görüntüle bana 3 tane kupon verdi nedense
Emin misin 101 de 20linin 75 tl olduğuna? Sitesinde çıkmadı da. Yeğene alayım içsin kodu da kendime alirimHocam siz kahveyi nerden almıştınız ? A101 de 20li sütlü köpüklü 75 tl olmuş ama onları alsam olur mu bilmiyorum.
Evet hocam, 20 li paket 140 tl yerine 75 tl oluyor ama galiba 10 tl ve üzeri alışverişte ama içlerinde kod var mı bilmiyorum, burda forumdan birisi söylemişti a101 den alabilirsiniz diye, bende onu soruyordum ama cevap veren olmadı.Emin misin 101 de 20linin 75 tl olduğuna? Sitesinde çıkmadı da. Yeğene alayım içsin kodu da kendime alirim