🔥İndirim Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi

Kampanyalar kısmında gözükmüyor. Umarım kampanya iptal edilmemiştir.
Bende de gözükmüyor, bence iptal edilmemiştir günlük 500 stok var 11.500 de genel stok yani 23 günlük stok var 5 gün de iptal etmezler. Belki yoğunluktan geç gelir gelemzse de talep oluştururuz

Dostlar ben şimdi paketleri kavanoza doldurdum kodları giricem de belli bir kriter vs var mı? Ben uygulamayı açıp kaydoldum sadece başka bir şey yapacak miyim yoksa direk kodları gircek miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de gözükmüyor, bence iptal edilmemiştir günlük 500 stok var 11.500 de genel stok yani 23 günlük stok var 5 gün de iptal etmezler. Belki yoğunluktan geç gelir gelemzse de talep oluştururuz
Şansa bak ya

Dostlar ben şimdi paketleri kavanoza doldurdum kodları giricem de belli bir kriter vs var mı? Ben uygulamayı açıp kaydoldum sadece başka bir şey yapacak miyim yoksa direk kodları gircek miyim?

Şansa bak ya
Ana ekran da geçişli bölümde hepsiburada hediyeli kısma tıklayıp kodları gireceksiniz sadece, 20 kodu girdikten sonra da cüzdanım kısmında çekin gözükmesi lazım o kadar

DURUM NEDİR

KİMSEYE VERMEMİŞ

Son düzenleme:
Dün kod girip de alamayan arkadaşlar uygulamada cüzdanım bölümüne bakın hediye çekleriniz gelmiş olabilir bana geldi çünkü.

Ekler

• Screenshot_20250114_112942_com.nestle.tr.nescafe.nescafe3in1loyaltyapp.jpg
    Screenshot_20250114_112942_com.nestle.tr.nescafe.nescafe3in1loyaltyapp.jpg
    410.8 KB · Hit: 158
Kampanya güzel fakat nedense hepsiburada her şey çok pahalı. Birşeyler indirime girerse yapacağım bakalım.

Geri