Shaco
80+ Bronze
Boydan mı giyeceksin+100 kiloya uygun mu?
Boydan mı giyeceksin+100 kiloya uygun mu?
Ya dostlar keşke adam akıllı biri anlatsa da hepimiz yararlansak. Hangi kupon kodlarını kullanacağız ne tür bir hesapta kullanacağızHepsiburada 150tl ye 50tl yi unutmayın.
Benim yazdiğimi uygulaYa dostlar keşke adam akıllı biri anlatsa da hepimiz yararlansak. Hangi kupon kodlarını kullanacağız ne tür bir hesapta kullanacağız
ve neden bu Merhaba50 kodu çalışmıyor
Hocam sorumu görün diye yanıt attım bunları cevaplayabilirseniz herkes daha iyi anlayacaktır
.ARKADAŞLAR SEPETE GELİP EN YUKARDA KUPON EKLE KİSMİNA GİRİP NET15 YAZİYORSUNUZ İKİ ÜRÜNEDE İNDİRİM YAPİYOR
Paycell 150 TL alışverişe 30 TL geri ödeme yapıyor. Uygulamadan katılıp paycell kart ile ödemeni yapıyorsun. 1 Eylül'de 30 TL geri veriyor.nasıl
tamam teşekürlerPaycell 150 TL alışverişe 30 TL geri ödeme yapıyor. Uygulamadan katılıp paycell kart ile ödemeni yapıyorsun. 1 Eylül'de 30 TL geri veriyor.
Yanlış yere yazmışımBoydan mı giyeceksin
Fark ettim hocamYanlış yere yazmışım
Paparada %10 Cash de var.Steam alacam da ne kadar mantıklı olur zaten üstüne eklemişler steamdan aksak dağa mantıklı sanırım
4300vp yapıyo bıç 4350karambit almak isteyenler bence böyle alabilir indirim
ah be4300vp yapıyo bıç 4350
ben bide 175vp aldım batlpas de alırım diye 5k alcaktımda öyle alınca bp 70ye geliyo normalde zaten 80 bişey farketmiyoah be