Enco
80+ Silver
Geçerli değilmiş steam içinPaparada %10 Cash de var.
Geçerli değilmiş steam içinPaparada %10 Cash de var.
Geçerli değilmiş steam için
Hepsiburadayı dedim %15 indirim olmadı onda
Onu bilmiyorum. Yeni hesap açıp 50tl lik indirim kovalamak daha mantıklı amazonda da var o kampanya hemHepsiburadayı dedim %15 indirim olmadı onda
Hocam ben şimdi kardeşimin telefonundan yapsam olurmu hiç indirmedik numarasından da açmadık 2850 vp 127 tl ye mi geliyorKullanılmamış numara ve klon uygulaması ile Hepsiburada hesabı kurun 100 e 50 veya 150 ye 50 indirim verilecek Merhaba50 kodu onunla birlikte ben bile almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzeltme : %15 indirimi kod halindeymiş o yüzden çalışmıyor. 1450vp yi 108 liradan alın 50tl indirim ve %3 iade ile 57tl ye alın.
Evet öyle oluyor. Merhaba50 kodu normalde 2 gün sonra bitecekti ama birkaç kişi olmaldığını söyledi.Hocam ben şimdi kardeşimin telefonundan yapsam olurmu hiç indirmedik numarasından da açmadık 2850 vp 127 TL ye mi geliyor
knk yeni hesap açtım fakat olmadı 50tl kuponuEvet öyle oluyor. Merhaba50 kodu normalde 2 gün sonra bitecekti ama birkaç kişi olmaldığını söyledi.
Kupon mı verilmedi yoksa kullandırmadı mıknk yeni hesap açtım fakat olmadı 50tl kuponu
vermediKupon mı verilmedi yoksa kullandırmadı mı
hesap açtım ama sadece mail girdim başka bişey yapmam gerekiyomuKupon mı verilmedi yoksa kullandırmadı mı
Ödeme yaparken numara isteyecek kullanılmamış numara olması şart. Kupon varsa anca öyle kullandırıyor.hesap açtım ama sadece mail girdim başka bişey yapmam gerekiyomu