Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 HepsiBurada - 5.000₺ İndirim - Eskiyi Kapında Yenile

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
1726496867063.png
bence iyi fiyat alıyorum ben alırım bi h.o

rrecko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Recep MARAŞ
değiştir kampanyası pro max'lere gelir mi ki ?

trouya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Can Gümüş
Beyler telefonu bugün teslim almadı fiyatta kırma gibi herhangi bir şey olmadı 1-2 dk baktıktan sonra verilen fiyattan aldılar telefonu hurafelere inanmayın.

Wasterzhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Wasterzhi
Beyler telefonu bugün teslim almadı fiyatta kırma gibi herhangi bir şey olmadı 1-2 dk baktıktan sonra verilen fiyattan aldılar telefonu hurafelere inanmayın.

Telefon aktarma işlemini nasıl yaptın?

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Onur
Ödemeleri yapan hepsiburada mı? Yoksa başka firmalar mı? Eğer başka firmalar ise sakın bulaşmayın. Paranızı almanız uzun sürer ve sonra cihaz onlara gittiğinde sizin cihazın bedelini düşerebilirler. Heyecana gerek yok. Ben önermiyorum.

trouya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Can Gümüş
Telefon aktarma işlemini nasıl yaptın?
icloud
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ödemeleri yapan hepsiburada mı? Yoksa başka firmalar mı? Eğer başka firmalar ise sakın bulaşmayın. Paranızı almanız uzun sürer ve sonra cihaz onlara gittiğinde sizin cihazın bedelini düşerebilirler. Heyecana gerek yok. Ben önermiyorum.
ödeme gibi bir durum yok telefonu alırken senin telefonun için belirlenen fiyattan telefonun fiyatını çıkarıp ödüyorsun yani en başta fazladan para ödeyip geri almıyorsun knk.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
icloud
Mesaj otomatik birleştirildi:

ödeme gibi bir durum yok telefonu alırken senin telefonun için belirlenen fiyattan telefonun fiyatını çıkarıp ödüyorsun yani en başta fazladan para ödeyip geri almıyorsun knk.
alırken tüm parayı ödeyip alıyorsun telefon inceledikten vb sonra arkadaşın dediği gibi değer kayıpları hesaplanıp sana para iadesi yapılıyor yani başta teklif ettiği fiyatı düşüp ödeme gibi bir durum yok hepsiburada satıcılı bende süreç bu şekilde ilerledi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
alırken tüm parayı ödeyip alıyorsun telefon inceledikten vb sonra arkadaşın dediği gibi değer kayıpları hesaplanıp sana para iadesi yapılıyor yani başta teklif ettiği fiyatı düşüp ödeme gibi bir durum yok hepsiburada satıcılı bende süreç bu şekilde ilerledi
Siz ne aldınız?

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Şems

iPhone serilerinde hepsiburada.com kampanya başlattı.
Sahip olduğunuz mevcut telefonunuzun bilgilerini giriyorsunuz ve hepsiburada.com telefonunuza bir fiyat veriyor.
Almak istediğiniz iPhone serisi için telefonunuzun üstüne kaç türk lirası istediğini teklif ediyor.
Ben sadece iPhone 16 serisi için link attım, diğer seriler için araştırabilirsiniz.
iPhone 12 128 gb 3 aylık cihaza temiz çizikte yok 22.300 verdi iyi mi?

Top Bottom