HyperBTW
80+
- Reaksiyon skoru
- 88
pasaport kayıtlı cihazları kabul ediyorlar ama 3 yılını doldurmuş olması lazım.Yurtdışı cihazları kabul etmiyor dimi böyle kampanyalar![]()
pasaport kayıtlı cihazları kabul ediyorlar ama 3 yılını doldurmuş olması lazım.Yurtdışı cihazları kabul etmiyor dimi böyle kampanyalar![]()
hocam cihazda hiçbir sıkıntı yok max ne kadar kesinti yaparlarBiçtiği fiyatlara çok takılmayın, en son teklifte genelde bir şekilde fiyat kırıyorlar![]()
Bana da 13 bin teklif etti benzin döküp ateşe vermek daha güzel teklif benim içinbenim iphone 11 e 17k veriyor ben 14 ten satamıyorum pehh![]()
icloudTelefon aktarma işlemini nasıl yaptın?
ödeme gibi bir durum yok telefonu alırken senin telefonun için belirlenen fiyattan telefonun fiyatını çıkarıp ödüyorsun yani en başta fazladan para ödeyip geri almıyorsun knk.Ödemeleri yapan hepsiburada mı? Yoksa başka firmalar mı? Eğer başka firmalar ise sakın bulaşmayın. Paranızı almanız uzun sürer ve sonra cihaz onlara gittiğinde sizin cihazın bedelini düşerebilirler. Heyecana gerek yok. Ben önermiyorum.
alırken tüm parayı ödeyip alıyorsun telefon inceledikten vb sonra arkadaşın dediği gibi değer kayıpları hesaplanıp sana para iadesi yapılıyor yani başta teklif ettiği fiyatı düşüp ödeme gibi bir durum yok hepsiburada satıcılı bende süreç bu şekilde ilerlediicloud
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ödeme gibi bir durum yok telefonu alırken senin telefonun için belirlenen fiyattan telefonun fiyatını çıkarıp ödüyorsun yani en başta fazladan para ödeyip geri almıyorsun knk.
Siz ne aldınız?alırken tüm parayı ödeyip alıyorsun telefon inceledikten vb sonra arkadaşın dediği gibi değer kayıpları hesaplanıp sana para iadesi yapılıyor yani başta teklif ettiği fiyatı düşüp ödeme gibi bir durum yok hepsiburada satıcılı bende süreç bu şekilde ilerledi
iPhone 12 128 gb 3 aylık cihaza temiz çizikte yok 22.300 verdi iyi mi?
iPhone serilerinde hepsiburada.com kampanya başlattı.
Sahip olduğunuz mevcut telefonunuzun bilgilerini giriyorsunuz ve hepsiburada.com telefonunuza bir fiyat veriyor.
Almak istediğiniz iPhone serisi için telefonunuzun üstüne kaç türk lirası istediğini teklif ediyor.
Ben sadece iPhone 16 serisi için link attım, diğer seriler için araştırabilirsiniz.