Neler Yeni

Hepsiburada 60 lira kargo ücreti?

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Kargo paraları ne olmuş böyle ya

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Kürşat
tamam hocam sağ olun n11 kendisi satıyormuş güvenebilirim o zaman
Fun fact: başka satıcıdan sorun yaşarsan n11 kendiyle yaşayacağın sorundan daha çok yardımcı olur 🤣

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
onu nasıl alacağım direkt uygulamaya girince veriyor mu
Uygulamada ana sayfada tık hızı kupon diye bir sekme var gir 60TL olanını al.

Ama bugünkü kuponlar saat 12 de bitiyor ya hızlıca al ya da yarın sabah yine gelecek yarınki kuponlarla alırsın.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Kürşat
Uygulamada ana sayfada tık hızı kupon diye bir sekme var gir 60TL olanını al.

Ama bugünkü kuponlar saat 12 de bitiyor ya hızlıca al ya da yarın sabah yine gelecek yarınki kuponlarla alırsın.
00.00-06.00 arasında da olabiliyor tık hızı kupon ama 60 değil de 70 tl olur, 40 tl olur orasını bilemem.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Kürşat
hocam niye öyle dediniz gece gece ya 😃
Bir şey olmaz bir şey olmaz.
N11 ve hepsiburada bi kenara, eğer ürün sana sağlam kutuyla gelirse yani fiziksel darbeyle gelirse zaten iade işin sıkıntı kulaklık olduğu için hijyen dolayısıyla yapamazsın. Sorun olursa ancak garanti raporunun ardından yapılabiliyor sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan o yok diye biliyorum. Saat 12 ve 18 de var. Geceye özel ek kupon da düşüyor arada ama garanti değil.
Bu gece vardı sanırım.

kaan07

80+ Bronze
bu adamlar nasıl bu kadar fazla kupon dağıtıyor bir de 5 bin kişi içinmiş bu kupon bana verdi 6 saatte 5 bin kişi olmamış mı ya

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bir şey olmaz bir şey olmaz.
N11 ve hepsiburada bi kenara, eğer ürün sana sağlam kutuyla gelirse yani fiziksel darbeyle gelirse zaten iade işin sıkıntı kulaklık olduğu için hijyen dolayısıyla yapamazsın. Sorun olursa ancak garanti raporunun ardından yapılabiliyor sanırım.

Bu gece vardı sanırım.
Hasarlı gelirse çok da zorlanmaz. Bozuksa servis direkt iade verir. Ben 1 yıl 10 aylık kulaklığımı bile garanti kapsamında sıfırıyla değiştirttim Anker sağolsun 😀

bu adamlar nasıl bu kadar fazla kupon dağıtıyor bir de 5 bin kişi içinmiş bu kupon bana verdi 6 saatte 5 bin kişi olmamış mı ya
Her sabah her akşam veriyor o yüzden çok takmıyor millet. Aldığın kupon bugün 23.59 a kadar geçerli sonra silinir onu da diyim 😁

Top Bottom