60TL lik tık hızı kuponu da al 640TL ye gelir.tamam hocam sağ olun n11 kendisi satıyormuş güvenebilirim o zaman
Fun fact: başka satıcıdan sorun yaşarsan n11 kendiyle yaşayacağın sorundan daha çok yardımcı olurtamam hocam sağ olun n11 kendisi satıyormuş güvenebilirim o zaman
Uygulamada ana sayfada tık hızı kupon diye bir sekme var gir 60TL olanını al.onu nasıl alacağım direkt uygulamaya girince veriyor mu
00.00-06.00 arasında da olabiliyor tık hızı kupon ama 60 değil de 70 tl olur, 40 tl olur orasını bilemem.Uygulamada ana sayfada tık hızı kupon diye bir sekme var gir 60TL olanını al.
Ama bugünkü kuponlar saat 12 de bitiyor ya hızlıca al ya da yarın sabah yine gelecek yarınki kuponlarla alırsın.
Şuan o yok diye biliyorum. Saat 12 ve 18 de var. Geceye özel ek kupon da düşüyor arada ama garanti değil.00.00-06.00 arasında da olabiliyor tık hızı kupon ama 60 değil de 70 TL olur, 40 TL olur orasını bilemem.
Bir şey olmaz bir şey olmaz.hocam niye öyle dediniz gece gece ya
Bu gece vardı sanırım.Şuan o yok diye biliyorum. Saat 12 ve 18 de var. Geceye özel ek kupon da düşüyor arada ama garanti değil.
Hasarlı gelirse çok da zorlanmaz. Bozuksa servis direkt iade verir. Ben 1 yıl 10 aylık kulaklığımı bile garanti kapsamında sıfırıyla değiştirttim Anker sağolsunBir şey olmaz bir şey olmaz.
N11 ve hepsiburada bi kenara, eğer ürün sana sağlam kutuyla gelirse yani fiziksel darbeyle gelirse zaten iade işin sıkıntı kulaklık olduğu için hijyen dolayısıyla yapamazsın. Sorun olursa ancak garanti raporunun ardından yapılabiliyor sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu gece vardı sanırım.
Her sabah her akşam veriyor o yüzden çok takmıyor millet. Aldığın kupon bugün 23.59 a kadar geçerli sonra silinir onu da diyimbu adamlar nasıl bu kadar fazla kupon dağıtıyor bir de 5 bin kişi içinmiş bu kupon bana verdi 6 saatte 5 bin kişi olmamış mı ya