Neler Yeni

Bu İşten En Basit Şekilde Nasıl Kurtulurum

Excator23cm

80+ Gold
benim bu aldığım protein tozu değil lakin sen bunları kafaya takma protein tozu vs sen diyetine uy ve kilo almak için sadece kardio yapma ağırlık çalış ağırlık çalışmak çok önemli öncelikle salondaki hocalarının verdiği bro split programlara uyma yani 1 günde tek bölge çalışma ağırsağlam 5x5 başla biceps izole hareketleri ekleyerek ve her yaptığın hareketi yapmaktan ziyade öğrenmeye çalış youtube yaz en ince ayrıntısına kadar hareketi öğrenmeye çalış ne kadar kilo kaldırdığın önemli değil kaslara ne kadar şiddet verdiğin önemli sen şimdilik protein tozuna vs para harcama diyet listesini salondaki hocan vericekse o herkese kopyala yapıştır yapıyodur büyük ihtimalle bi diyetisyenden protein ağırlıklı diyet isteyebilirsin
kanka kardiyo yapmıyorum sadece 1 kere 10dk yaptım hergün full vücüt çalışıyorum hepsi ağırlık ama sorunum şu hareketleri yapıyorum ama isimlerini bilmiyorum :(

VitoScaletta

80+ Gold
kanka kardiyo yapmıyorum sadece 1 kere 10dk yaptım hergün full vücüt çalışıyorum hepsi ağırlık ama sorunum şu hareketleri yapıyorum ama isimlerini bilmiyorum :(
knk hergün gitmen çok yanlış kas çalıştığı zaman değil dinlendiği zaman büyür sen 6 veya 7 gün gidip kasların dinlenmesine onarılmasına izin vermiyosun dedim gibi ağırsağlam 5x5 yapabilirsin yeni başlayanlar için 5x5 programları çok iyidir bende 5x5 e geçicem yakın zamanda 5x5 izole biceps hareketleri vs ekleyip çalışabilirsin örnek pazartesi fazladan biceps çalışırsın çarşamba triceps eklersin cuma gine biceps biceps günlerinin arasında 4 gün olur rahatlıkla dinlenir triceps arasındada 7 gün olur dinlenir
program5x5.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

amacın kilo vermekse sabahları aç karnına yürüyüş veya koşu yap kesinlikle eğer yemek yiyip yaparsan yediğin yemeklerin kalorisinden kullanırsın lakin aç karnına yaparsan yağ depolarından kullanırsın çünkü vucudun başka alabileceği enerji kalmaz

Excator23cm

80+ Gold
knk hergün gitmen çok yanlış kas çalıştığı zaman değil dinlendiği zaman büyür sen 6 veya 7 gün gidip kasların dinlenmesine onarılmasına izin vermiyosun dedim gibi ağırsağlam 5x5 yapabilirsin yeni başlayanlar için 5x5 programları çok iyidir bende 5x5 e geçicem yakın zamanda 5x5 izole biceps hareketleri vs ekleyip çalışabilirsin örnek pazartesi fazladan biceps çalışırsın çarşamba triceps eklersin cuma gine biceps biceps günlerinin arasında 4 gün olur rahatlıkla dinlenir triceps arasındada 7 gün olur dinlenir Alıntıyı görüntüle
bugün moladaydom pazar günleri kapalı zaten :) hoca alışmam için bench pres ve yukarıdaki gibi şeyler için daha başlamadı haftaya inş şimdi yaptığım harektlerin ismini öğrenip geliyom

knk hergün gitmen çok yanlış kas çalıştığı zaman değil dinlendiği zaman büyür sen 6 veya 7 gün gidip kasların dinlenmesine onarılmasına izin vermiyosun dedim gibi ağırsağlam 5x5 yapabilirsin yeni başlayanlar için 5x5 programları çok iyidir bende 5x5 e geçicem yakın zamanda 5x5 izole biceps hareketleri vs ekleyip çalışabilirsin örnek pazartesi fazladan biceps çalışırsın çarşamba triceps eklersin cuma gine biceps biceps günlerinin arasında 4 gün olur rahatlıkla dinlenir triceps arasındada 7 gün olur dinlenir Alıntıyı görüntüle

amacın kilo vermekse sabahları aç karnına yürüyüş veya koşu yap kesinlikle eğer yemek yiyip yaparsan yediğin yemeklerin kalorisinden kullanırsın lakin aç karnına yaparsan yağ depolarından kullanırsın çünkü vucudun başka alabileceği enerji kalmaz
kilo vermeye ihtiyacım yok gibi boy 185 kilo 75

VitoScaletta

80+ Gold
bugün moladaydom pazar günleri kapalı zaten :) hoca alışmam için bench pres ve yukarıdaki gibi şeyler için daha başlamadı haftaya inş şimdi yaptığım harektlerin ismini öğrenip geliyom

hoca diyet listesi vericek yemeye dikkat edicem diyince bende kilo vermek istiyosun sandım amacın kas yapmaksa dediğim gibi her gün gitme her sabah 4-5 yumurta ye yulaf ye protein ne buluyosun ye kısaca aburcubur ekmek şekerden uzak dur dayanamıyosan haftada 1 yersin ama tavsiye etmem

Excator23cm

80+ Gold
yaptığım hareketlerin ismini buldum
Lat Pulldown (Sırt ve Omuz Kası Çalıştırma) 15*4 arka 15*5 önce en az 20 kilo
Pec Deck Fly (Göğüs Çalıştırma) 15*4 set
Triceps Pull Down 15*4 yukarıdan aşağı 15*4 aşagıdan yukarı
Leg Extension

isimler çok karışık geldi googledan bakarısn :)
bunun gibi bazı şeylerde var

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk

En ideal kilo boyundan 10 çıkarmış hâlidir diye duymuştum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Protein tozu zararlı mıdır ?
Zararlı değil diyorlar ama bal gibi zararlı yapılan bazı çalışmalar var kalp adalesi büyümesi yaptığı yönünde bunları uzman takibinde alman gerekir

Excator23cm

80+ Gold
Lat Pulldown (Sırt ve Omuz Kası Çalıştırma) 15*4 arka 15*5 önce en az 20 kilo
Pec Deck Fly (Göğüs Çalıştırma) 15*4 set
Triceps Pull Down 15*4 yukarıdan aşağı 15*4 aşagıdan yukarı
Leg Extension

isimler çok karışık geldi googledan bakarısn :)
bunun gibi bazı şeylerde var

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Protein tozu zararlı mıdır ?
değil ama çok çaba göstermeden kas yapıyosun.onun yerine pre workout daha iyi. performansını arttırıyor. Daha doğal bir şekilde kas yapmış oluyorsun

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
Dostum o adama "Abi buradaki tozlar hem daha ucuz hem de kalite farkı yok, gel hepimiz ondan alalım daha iyi" de, yok mok derse de "Ben ondan alıcam abi param yok öğrenciyim biliyosun, sen de bu yollardan geçtin anlarsın beni." falan de bişey diyemez. Kim ne diyebilir ki olm n'olcak sanki adamın markası mı :D adamın markası bile olsa ondan alışveriş yapmak zorunda değilsin ki ne kadar samimiyetin olduğu önemli değil. Benim de birsürü farklı ürünüm var, ben giyim kategorisindeki ürünlerime önermiyorum kimse de almıyor. Yapabileceğim de bir şey yok, çalıştığım firmayı değiştirmem gerek ama bu da pek mümkün değil, şuan 0 gider ile yapıyorum o işi çünkü. Ama sunduğum kaliteye göre fiyat belirledim, o yüzden satışlar devam ediyor.

VitoScaletta

80+ Gold
Dostum o adama "Abi buradaki tozlar hem daha ucuz hem de kalite farkı yok, gel hepimiz ondan alalım daha iyi" de, yok mok derse de "Ben ondan alıcam abi param yok öğrenciyim biliyosun, sen de bu yollardan geçtin anlarsın beni." falan de bişey diyemez. Kim ne diyebilir ki olm n'olcak sanki adamın markası mı :D adamın markası bile olsa ondan alışveriş yapmak zorunda değilsin ki ne kadar samimiyetin olduğu önemli değil. Benim de birsürü farklı ürünüm var, ben giyim kategorisindeki ürünlerime önermiyorum kimse de almıyor. Yapabileceğim de bir şey yok, çalıştığım firmayı değiştirmem gerek ama bu da pek mümkün değil, şuan 0 gider ile yapıyorum o işi çünkü. Ama sunduğum kaliteye göre fiyat belirledim, o yüzden satışlar devam ediyor.
eğer o iş olursa mecbur alıcam yapıcak bişey yok :(

Top Bottom