Avantajlı üründe kullanamazsın diyip kullandırtmıyor bazen. Mesela 200-300tl kupon veriyor ama işlemci almak istersem (r5 5600) kullandırtmıyor avantajlı diyip, indirim gözükmese bile. Onun dışında çoğu şeyde kullanılabiliyor bence gene de güzel bir sistem kupon sistemibu adamlar nasıl bu kadar fazla kupon dağıtıyor bir de 5 bin kişi içinmiş bu kupon bana verdi 6 saatte 5 bin kişi olmamış mı ya
Hayırlı olsuntamam telefon numarası ekle diyormuş hallettim 640 a aldım kuponla sağ olun var olun sayın forum üyeleri
Hocam dediğim gibi 00.00 kuponlarıı geldi. Daha yüksek vermiş haberiniz olsun 600'e 100 var isterseniz tekrar söylersinizteşekkür ederim
tamam telefon numarası ekle diyormuş hallettim 640 a aldım kuponla sağ olun var olun sayın forum üyeleri
Uğraşırım dersen iptal edip birdaha al 40TL daha ucuza geliyor o kuponla ama sen bilirsin önemli değil dersen sorun yok.Hocam dediğim gibi 00.00 kuponlarıı geldi. Daha yüksek vermiş haberiniz olsun 600'e 100 var isterseniz tekrar söylersiniz
@55superx
şansa bak beHocam dediğim gibi 00.00 kuponlarıı geldi. Daha yüksek vermiş haberiniz olsun 600'e 100 var isterseniz tekrar söylersiniz
@55superx
neyse hocam kalsın ya her işte vardır bir hayır 60 lira indirime de şükürUğraşırım dersen iptal edip birdaha al 40TL daha ucuza geliyor o kuponla ama sen bilirsin önemli değil dersen sorun yok.