Neler Yeni

Hepsiburada Borç – 50K İçin İcra Gelir mi? Deneyimi Olan Var mı?

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berkant Mercan
Selam dostlar, Hepsiburada limitini çok fazla kullanıyordum ve düzenli ödeme yapıyordum. Ancak işten çıkarılınca ödeyemez hale geldim, borçlar birikti ve faizlendi. Şu an yaklaşık 50K borcum var (tüm taksitlerle birlikte). Bu sabah avukat sürecinin başlayacağına dair bir mesaj aldım.

Benzer bir durum yaşayan var mı? 50K borç için icra süreci başlatılıyor mu, yoksa belirli bir süre mi geçmesi gerekiyor? İcra sürecine gelmesi kaç ay sürer?

Yapılandırma talep ettim ama kabul edilmedi, bu yüzden pek önemsemedim. 50K için çok büyük yaptırımlar olmayacağını düşünüyorum ama yine de deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

MufasaBoss

80+ Bronze
Selam dostlar, Hepsiburada limitini çok fazla kullanıyordum ve düzenli ödeme yapıyordum. Ancak işten çıkarılınca ödeyemez hale geldim, borçlar birikti ve faizlendi. Şu an yaklaşık 50K borcum var (tüm taksitlerle birlikte). Bu sabah avukat sürecinin başlayacağına dair bir mesaj aldım.

Benzer bir durum yaşayan var mı? 50K borç için icra süreci başlatılıyor mu, yoksa belirli bir süre mi geçmesi gerekiyor? İcra sürecine gelmesi kaç ay sürer?

Yapılandırma talep ettim ama kabul edilmedi, bu yüzden pek önemsemedim. 50K için çok büyük yaptırımlar olmayacağını düşünüyorum ama yine de deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Milleten Borç Al Acil Öde Knk Benim Kuzen Askerde Yiyip İçti 4 Bin Tl Borcu Vardı 2 Ayda 12 Bin Tl Oldu Faizden Dolayı

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Mehmet
hepsiburada banka mı, hepsibruadaya borçlanmayı nasıl başardın.

Son düzenleme:

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
EFEKAN SARIKAYA
hepsiburadaya 50k borcum vardı ödeyemedim baya bi beklediler ama şu an icralık oldum haciz memuru evime geldi banka hesaplarıma haciz kondu.

eneskaya6

80+ Silver
3 ay ödemedikten sonra icraya verilirsin. icrada varsa maaşının belli kısmına el koyar yoksa üstüne kayıtlı olan ürünleri satısa cıkarark borcu alır o da yoksa öyle kalır icra. eğer ödemezsen bi daha yıllarca kredi , kredi kartı vs asla cıkmaz haberin olsun. dosya masrafı da en az 3-4k cıkar ve geciktirdiğin her ay için 4-5k faiz biner tahmınımce. borc alıp ödemen mantıklı. borc aldığın kişide 50k ihityacı yoksa al ödemen gec olur belirt

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,983
İsim
Mehmet Aslan

Sıkıntı çıkabilir , yakınlardan borç alıp öde bence.

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berkant Mercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
borç alabileceğim kimse yok maalesef sanırım aylık 1-2K ödeyerek uzatmaya çalışacağım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,983
İsim
Mehmet Aslan
borç alabileceğim kimse yok maalesef sanırım aylık 1-2K ödeyerek uzatmaya çalışacağım
Geçmiş olsun hocam zor durum. İlk başta gelir kaynaklarına el koymaya başlıyorlar sanırım , eşya alma işi son raddede.

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berkant Mercan
Geçmiş olsun hocam zor durum. İlk başta gelir kaynaklarına el koymaya başlıyorlar sanırım , eşya alma işi son raddede.
teşekkürler hocam, düzenli bir gelirim olmadığı için icra olayına daha hızlı geçebilirler sanırım

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,638
İsim
Sarp Yılmaz

Hemen icra ve haciz yapılmaz bildiğim kadarıyla bir süresi vardır zaten hukuki süreci başlayıp sonuçlanana kadar sürer biraz o sırada acilen ödemeye çalış birinden borç al vs gibi şekilde yoksa faizleriyle uğraşırsın.

dostveviski

80+ Bronze
avukat masrafları da sana kalır. Ara hepsipay' ı ortak noktayı bulmayı çalış. Yapılandırma falan filan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,166
Üyeler
166,895
Son üye
emreaydin1306
Top Bottom