🔥İndirim Hepsiburada Büyük Ağustos İndirimleri Başladı!

karta özel 500 tl indirimle 14.5 olursa direkt çekicem güzel telefon
ben alacaktım hatta 5 taksit bile yapabiliyordum da elimde honor x9a oldugu için vazgeçmiştim. fakat parasına göre dolu, dolu telefon gerek yazılımı gerek işlemcisi, bataryasi, hızlışarjı adaptör vs sadece kamera lensleri samsung kadar iyi değil eleştireceğim kısım bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vardır bi düzeneği :D

Yarın sabah 10'da mı başlıyor ekran kartı aldım 7900gre umarım ona indirim getirmezler bir daha iade vs beklemiyek :D

ben alacaktım hatta 5 taksit bile yapabiliyordum da elimde honor x9a oldugu için vazgeçmiştim. fakat parasına göre dolu, dolu telefon gerek yazılımı gerek işlemcisi, bataryasi, hızlışarjı adaptör vs sadece kamera lensleri samsung kadar iyi değil eleştireceğim kısım bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vardır bi düzeneği :D
valla hocam canlı görme şansım oldu ışıkta kamerası bu fiyat aralığında en iyisi sanırım. ışıksız ortamda bir samsung değil tabi ekranı görüntüsü baya beğendim. Bakalım yarın ki indirimde hangisi düşerse alacağım

öğrenci vergi indimiyle telefon almak isteyen olursa m34 güzel fiyatlara düşüyor genelde uyguna gelir hem de fatura güvenilir olur.

100 tl zam yapıp 100 tl indiriyorlar ve bu kampanya
Yok canım olur mu öyle şey mesela 100 liralık şeyi önce 200 sonra 100 yaparlar mı hiç! 99,90 bir kere çok ayıp iftira atıyorsun 😠

(!)

büyük ağustos
dehşet cuma
efsane kasım
kahraman ocak
mütevazi şubat
hayırsız mart
eh işte nisan
küçük mayıs
heyecanlı 11.11
bindirim aralık
Yeni yıl indirimlerini unutmuşsun 😱 çok ayıp tı tı tı