glumschi66
80+

- Reaksiyon skoru
 - 130

En düşüğü 47k dan başlıyor. Baya uygun almışsın hocam. Hayırlı olsunİndirim oluyor aslında yakalarsan. Ben 4080 super aldım geçen indirimde 37.000, 12 taksit

En düşüğü 47k dan başlıyor. Baya uygun almışsın hocam. Hayırlı olsunİndirim oluyor aslında yakalarsan. Ben 4080 super aldım geçen indirimde 37.000, 12 taksit
ben alacaktım hatta 5 taksit bile yapabiliyordum da elimde honor x9a oldugu için vazgeçmiştim. fakat parasına göre dolu, dolu telefon gerek yazılımı gerek işlemcisi, bataryasi, hızlışarjı adaptör vs sadece kamera lensleri samsung kadar iyi değil eleştireceğim kısım bukarta özel 500 tl indirimle 14.5 olursa direkt çekicem güzel telefon
vardır bi düzeneğitezgah lan bu
valla hocam canlı görme şansım oldu ışıkta kamerası bu fiyat aralığında en iyisi sanırım. ışıksız ortamda bir samsung değil tabi ekranı görüntüsü baya beğendim. Bakalım yarın ki indirimde hangisi düşerse alacağımben alacaktım hatta 5 taksit bile yapabiliyordum da elimde honor x9a oldugu için vazgeçmiştim. fakat parasına göre dolu, dolu telefon gerek yazılımı gerek işlemcisi, bataryasi, hızlışarjı adaptör vs sadece kamera lensleri samsung kadar iyi değil eleştireceğim kısım bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vardır bi düzeneği![]()
Yok canım olur mu öyle şey mesela 100 liralık şeyi önce 200 sonra 100 yaparlar mı hiç! 99,90 bir kere çok ayıp iftira atıyorsun100 tl zam yapıp 100 tl indiriyorlar ve bu kampanya
büyük ağustosİhtiyacınız olan ürünleri sepete ekleyip bekleyin derim. Bir çok kategori'de indirim var.
Alıntıyı görüntüle
Yeni yıl indirimlerini unutmuşsunbüyük ağustos
dehşet cuma
efsane kasım
kahraman ocak
mütevazi şubat
hayırsız mart
eh işte nisan
küçük mayıs
heyecanlı 11.11
bindirim aralık
Kullanıyorum, fiyatına göre rakipsiz. Çok iyi telefon.öğrenci vergi indimiyle telefon almak isteyen olursa m34 güzel fiyatlara düşüyor genelde uyguna gelir hem de fatura güvenilir olur.
o kadar kötü yapıyolar ki aklıma bile gelmemiş jashdjaYeni yıl indirimlerini unutmuşsunçok ayıp tı tı tı
Noldu lan bizim telefonlar gelişme varmi yoksa iptal oldumu?S22 plus indirimi bekliyoruz.!