CRØXY
80+ Silver
Dahası
o benim aşkımdı...
o benim aşkımdı...
ayakkabıya 4k para veren adamın ayaklarını yalarım ben agaAlıntıyı görüntüle
Aldım ama doğru mu yaptım içime bir kurt düşmedi değil
Gelsin mi farklı bir şeyler mi önerirsiniz acaba?
Bunların amacı zaten konfor, şehirde giyince niye altı eriyor? Spor ayakkabıyı dağda giyiyor sanki, bu nasıl mantık.Arazi koşusu ayakkabılarını alıp şehir içinde kullanıp altı eridi diye şikayet edecekseniz almayın.
Benim mantığım doğru, siz yanlış biliyorsunuz.Bunların amacı zaten konfor, şehirde giyince niye altı eriyor? Spor ayakkabıyı dağda giyiyor sanki, bu nasıl mantık.
Mantığını açıkla o zaman bilader. Amacı zaten sağlam olup dağda bayırda kolayca yırtılmaması. Şehir gibi basit yerde giyince senelerce yırtılmaz zaten. Bilmiyorsunuz insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz. Bir de almayın diye milleti azarlıyor, kendi kendine ne tribe giriyorsun?Benim mantığım doğru, siz yanlış biliyorsunuz.
Biraz içerlemiş gibisin Murdock... Ben yırtılıyor mu demişim?Mantığını açıkla o zaman bilader. Amacı zaten sağlam olup dağda bayırda kolayca yırtılmaması. Şehir gibi basit yerde giyince senelerce yırtılmaz zaten. Bilmiyorsunuz insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz. Bir de almayın diye milleti azarlıyor, kendi kendine ne tribe giriyorsun?
Salomon’un 2 ay önce goretex özellikli botunu aldım efsane bir şey. Spor ayakkabı hafifliğinde ve çok sağlam. Üstelik gösterişli de bir bot. Bu aldığın ayakkabılardaki en büyük sıkıntı üstünde fileli olan kısımlar zamanlar yırtılabiliyormuş.Alıntıyı görüntüle
Aldım ama doğru mu yaptım içime bir kurt düşmedi değil
Gelsin mi farklı bir şeyler mi önerirsiniz acaba?
Teşekkürler yorumun için, gelsin bakalım defosu vs yoksa kullanmayı planlıyorumSalomon’un 2 ay önce goretex özellikli botunu aldım efsane bir şey. Spor ayakkabı hafifliğinde ve çok sağlam. Üstelik gösterişli de bir bot. Bu aldığın ayakkabılardaki en büyük sıkıntı üstünde fileli olan kısımlar zamanlar yırtılabiliyormuş.
hocam tabanında kullandıkları materyal yumuşak oluyor. asvaltta koşuda kullanılınca da hızlı aşınıyor. arkadaş bunu demek istemiş ki bu konuda haklı da. alıyolar solomon'ları asvaltta koşuya çıkıyorlar. ayakkabı dağda patika yollarda yanı yumuşak toprakta kullanılması gereken bir ayakkabı ama kullanım amacı dışında kullanıyor bizim insanımız. en basit örnek basketbol ayakkabı ile aslvaltta koşu yapan adamlar var bu ülkede ki parkede kullanılması gereken ayakakbıdır. normal yaniMantığını açıkla o zaman bilader. Amacı zaten sağlam olup dağda bayırda kolayca yırtılmaması. Şehir gibi basit yerde giyince senelerce yırtılmaz zaten. Bilmiyorsunuz insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz. Bir de almayın diye milleti azarlıyor, kendi kendine ne tribe giriyorsun?
güle güle kullan hocam güzel ayakkabı
o daha komikayıp 15 saat cs atmıyorum ki. (valo atıyorum)