satıcı profılını atarmısınızMerhabalar Hepsiburada üzerinden tekra market adında bir satıcıdan Hp omen alıcam ama bu satıcılar sıfır ürün mü satar yoksa açılmış iade edilmiş ürünleri mi satarlar yardımcı olurmusunuz
Profili bu yüksek paralar harcayacağım için riske girmek istemiyorum açılmış bilgisayarın gelmesi gibisatıcı profılını atarmısınız
Satıcı güvenilir. Hangi ürünü alacaksın?Profili bu yüksek paralar harcayacağım için riske girmek istemiyorum açılmış bilgisayarın gelmesi gibi
İade edilmiş ürünlerde sıkıntılar olduğu için iade edilmiş olduğunu düşünüyorum ve tekrardan alma istemediğim için araştırma yapıyorum![]()
Hepsiburada Tekramarket Şikayetleri: Teslimat ve İade Sorunları - Şikayetvar
Hepsiburada Tekramarket şikayetleri için tıklayın! Hepsiburada yorumları ve Hepsiburada Tekramarket şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
![]()
tekramarket.com
https://www.tekramarket.com/ adresinden ulaşabildiğimiz bilgisayar bileşenleri satan bir sanal mağaza. ilk olarak hepsiburada.com'da mağaza olarak adını görüp, hakkında bilgi edinmek google'da ar…eksisozluk.com
Tekramarket güvenli mi?
https://www.sikayetvar.com/tekramarket/ Şikayetvar sayfasına baktıktan sonra, bilginiz var mı bu satıcı hakkında?www.technopat.net
her satıcı gıbı ıyı kotu satısları olmustur sıkayetvardakıler bana pek sorunlu gelmedı guvenılır gozukuyo hocam. ayrıca acılms bılgısayar derken ıade edılmıs urunlerde sorun yoksa tekrar satılıyo ama ıcı acılmısı kastedıyorsanız oyle bırseyın olcagını sanmıyorum
Hp omen 16 i7 14700hx rtx 4070Satıcı güvenilir. Hangi ürünü alacaksın?
Tamam teşekkür ederim peki yukarıda yazmış olduğum laptop hakkında bir düşünceniz var mıTekramarket MSI yetkili satıcısi , güvenilirdir. Kendilerinden 1 monitör, 1 anakart aldım , 1 sıvı soğutma aldiydim sorunsuzdu.
Laptop fazla anlamam hocam, yanlış yönlendirme olmasın. Sadece satıcı sıfır ürün satıyor onu yazmak istedimTamam teşekkür ederim peki yukarıda yazmış olduğum laptop hakkında bir düşünceniz var mı
Tamamdır teşekkür ederimLaptop fazla anlamam hocam, yanlış yönlendirme olmasın. Sadece satıcı sıfır ürün satıyor onu yazmak istedim
Başka düzgün laptop bulamadım bi bu modeli buldumHplerde sensör problemleri var. Omenlerde bu var mı emin değilim ama ben yine de riskli bulurdum.
Trendyoldaki plus kampanyalarını gördün mü? 1 haftadır bu konuşuluyo forumda. 10k daha koyarsan 5060 lisini alabiliyorsun şaka gibi. Diğer casper modellerine de bakabilirsin? Başka markalarda bu kadar indirim yok ama yine de bir şeyler var. Bi göz at derim.Tamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Başka düzgün laptop bulamadım bi bu modeli buldum
Tamamdır teşekkür ederimTrendyoldaki plus kampanyalarını gördün mü? 1 haftadır bu konuşuluyo forumda. 10k daha koyarsan 5060 lisini alabiliyorsun şaka gibi. Diğer casper modellerine de bakabilirsin? Başka markalarda bu kadar indirim yok ama yine de bir şeyler var. Bi göz at derim.
![]()
CASPER Excalibur G920 i9-14900HX 32GB 1TB RTX5070Ti 12GB 300Hz 16
Excalibur G920 i9-14900HX 32GB 1TB RTX5070Ti 12GB 300Hz 16ty.gl