Hepsiburada dan laptop alınır mı

Jakayy

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhabalar Hepsiburada üzerinden tekra market adında bir satıcıdan Hp omen alıcam ama bu satıcılar sıfır ürün mü satar yoksa açılmış iade edilmiş ürünleri mi satarlar yardımcı olurmusunuz

Merhabalar Hepsiburada üzerinden tekra market adında bir satıcıdan Hp omen alıcam ama bu satıcılar sıfır ürün mü satar yoksa açılmış iade edilmiş ürünleri mi satarlar yardımcı olurmusunuz
satıcı profılını atarmısınız

her satıcı gıbı ıyı kotu satısları olmustur sıkayetvardakıler bana pek sorunlu gelmedı guvenılır gozukuyo hocam. ayrıca acılms bılgısayar derken ıade edılmıs urunlerde sorun yoksa tekrar satılıyo ama ıcı acılmısı kastedıyorsanız oyle bırseyın olcagını sanmıyorum

her satıcı gıbı ıyı kotu satısları olmustur sıkayetvardakıler bana pek sorunlu gelmedı guvenılır gozukuyo hocam. ayrıca acılms bılgısayar derken ıade edılmıs urunlerde sorun yoksa tekrar satılıyo ama ıcı acılmısı kastedıyorsanız oyle bırseyın olcagını sanmıyorum
İade edilmiş ürünlerde sıkıntılar olduğu için iade edilmiş olduğunu düşünüyorum ve tekrardan alma istemediğim için araştırma yapıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı güvenilir. Hangi ürünü alacaksın?
Hp omen 16 i7 14700hx rtx 4070

Tekramarket MSI yetkili satıcısi , güvenilirdir. Kendilerinden 1 monitör, 1 anakart aldım , 1 sıvı soğutma aldiydim sorunsuzdu.

Tekramarket MSI yetkili satıcısi , güvenilirdir. Kendilerinden 1 monitör, 1 anakart aldım , 1 sıvı soğutma aldiydim sorunsuzdu.
Tamam teşekkür ederim peki yukarıda yazmış olduğum laptop hakkında bir düşünceniz var mı

Tamam teşekkür ederim peki yukarıda yazmış olduğum laptop hakkında bir düşünceniz var mı
Laptop fazla anlamam hocam, yanlış yönlendirme olmasın. Sadece satıcı sıfır ürün satıyor onu yazmak istedim

Hplerde sensör problemleri var. Omenlerde bu var mı emin değilim ama ben yine de riskli bulurdum.

Tamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka düzgün laptop bulamadım bi bu modeli buldum
Trendyoldaki plus kampanyalarını gördün mü? 1 haftadır bu konuşuluyo forumda. 10k daha koyarsan 5060 lisini alabiliyorsun şaka gibi. Diğer casper modellerine de bakabilirsin? Başka markalarda bu kadar indirim yok ama yine de bir şeyler var. Bi göz at derim.

Ekler

• IMG_2828.webp
    IMG_2828.webp
    112 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,716
Üyeler
191,152
Son üye