Hepsiburada'dan alınan laptop iade edilebilir mi?

Aldığım PSU anakartla uyumsuz umarım böyle saçma bir madde yoktur açmadım kutusunu kutuyu geçtim ürünü almadım bile daha kargoda

Hocam kutusunu açmadıysan zaten iade konusunda sıkıntı yok.

Omen Max serisinin tonla incelemesi var internette, onları inceleyebilirsin.
Benim seçtiğim modelin incelemesi yok ne yazık ki. İncelemesi olan modellerde de intelin çok güçlü ve çok watt çeken farklı bir işlemcisi bulunuyor, o modellerde de gördüğüm kadarıyla ısınma sorunu var biraz. Emin olamıyorum o yüzden bu Ryzen'lı modelde de ısınma sorunu olur mu ya da pil yeteri kadar gider mi.

Benim seçtiğim modelin incelemesi yok ne yazık ki. İncelemesi olan modellerde de intelin çok güçlü ve çok watt çeken farklı bir işlemcisi bulunuyor, o modellerde de gördüğüm kadarıyla ısınma sorunu var biraz. Emin olamıyorum o yüzden bu Ryzen'lı modelde de ısınma sorunu olur mu ya da pil yeteri kadar gider mi.

Pilden beklentin olmasın bu güçteki laptoplarda batarya kullanımı pek olmaz.

Şuan ki fiyatı ile 85k'ya bu laptopu aldıysanız üzücü.
Sıcaklık olarak üzmez çünkü limitleri var.

İnternette incelemesini bulamadım geçerli bir iade nedeni değil bana göre. Reddit gibi yerlerde de araştırma yaptınız mı ? Yabancı kaynaklara baktınız mı ?
Birebir aynı modelin incelemesini bulmanız zor. Sizin aratmanız gereken anahtar kelimeler şunlar olmalı ; İşlemci + Ekran kartı + HP Omen Max 16
Mesela size örnek iki video :
/

Pilden beklentin olmasın bu güçteki laptoplarda batarya kullanımı pek olmaz.
Bu istediğime daha yakın bir model olsa da inceleyen kişi adam akıllı bir şey göstermek yerine oturup DLSS anlattığı için istediğim bilgileri alamadım şahsen. Pilde de zaten 15 saat boyunca oyun oynama amacım yok ama her şeyi kıstığımda da gündelik işleri yaparken en az 6-7 saat gitmesini istiyorum ki bunu yapan modeller de var.
Şuan ki fiyatı ile 85k'ya bu laptopu aldıysanız üzücü.
Sıcaklık olarak üzmez çünkü limitleri var.

İnternette incelemesini bulamadım geçerli bir iade nedeni değil bana göre. Reddit gibi yerlerde de araştırma yaptınız mı ? Yabancı kaynaklara baktınız mı ?
Birebir aynı modelin incelemesini bulmanız zor. Sizin aratmanız gereken anahtar kelimeler şunlar olmalı ; İşlemci + Ekran kartı + HP Omen Max 16
Mesela size örnek iki video :
/
Attığınız iki model de intelin en iyi mobil işlemcilerinden birine sahip çok güçlü modeller benim istediğime yakın değiller kasalar aynı olsa da cpu ve gpu arasındaki fark özellikle kullandıkları güç farkı çok fazla o yüzden çok kaale almadım bu incelemeleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,239
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri