DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Nasış indirmemişler kaçlık bakıyonU-usta bana da tablet lazım indirmemişler :/
Nasış indirmemişler kaçlık bakıyonU-usta bana da tablet lazım indirmemişler :/
1500 TL civarı.Nasış indirmemişler kaçlık bakıyon
Fiyat çok iyiymiş de satıcı Hatar Kozmetik diye bir şey. Kozmetiğin TWS'yle ne işi olur? Pek güvenemedim bilmiyorum.Galaxy buds pro 1074TL ama alınır mı bilemedim. Alınır mı sence @Evil BeliefSamsung Galaxy Buds Pro SM-R190NZKATUR Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Buds Pro SM-R190NZKATUR Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds Pro SM-R190NZKATUR Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.609,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Laptop, hazır kasa vs indirimde gören var mı 10 bin TL'ye kadar
Satıcıya dikkat etmemiştim, hiç mağaza puanıda yok sıkıntılı gibi.Fiyat çok iyiymiş de satıcı Hatar Kozmetik diye bir şey. Kozmetiğin TWS'yle ne işi olur? Pek güvenemedim bilmiyorum.
Link atar mısın?Odama bi RGB şerit alasım var sırf o yüzden Hepsiburada indirimi bekliyorum Gerisini AMAZON baba halletti.
Daha 4 gün var işlemcide olur muhtemelen rami bilmiyorum.Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16 CMW16GX4M2C3200C16 Ram ve Ryzen 5 3600 ürünlerinde indirim bekliyorum sizce olur mu? Ya da denk gelen buraya atabilir mi?
Hocam bi tanıdığım tab a7 lite aldı tablet çok kasıyor almayın derim.1500 TL civarı.
Samsung Tab A7 bakıyorum ama 1699 TL. İndirim göremedim. Başka önerin varsa alırım valla iyi olur