Trendyol da 1900 tl alacak varsaDonanım Haber'de alanlar oldu hocam. Toshiba 32" Full HD TV de 1.700 TL'ye düştü, 30-40 saniyede bitti, onu da alan tanıyorum.
Link varmı Evil Belief TV arıyordu.Trendyol da 1900 TL alacak varsa
Link var mı hocamTrendyol da 1900 TL alacak varsa
VALLA DÜNDEN BERİ USANDIM. Başında nöbet tutuyorum yine alamıyorum.bitmiş stok valla şimdi
VALLA DÜNDEN BERİ USANDIM. Başında nöbet tutuyorum yine alamıyorum.
Amazon.com.tr'ye de 1 tane stok açmışlardı, yataktan PC'ye geçene kadar bitti.
Vestel aldım geçtim. Üç kuruş fazla olsun artık napalım.
Aynen buBu mu?Vestel 32FA9500 Full HD 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Vestel 32FA9500 Full HD 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Vestel 32FA9500 Full HD 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV özelliklerini incele, 10.050,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende atıcaktım bunu ama indirim kovalıyorsun diye atmadım. Görmüşsün zatenAynen bu
Eyvallah çok sağ olBende atıcaktım bunu ama indirim kovalıyorsun diye atmadım. Görmüşsün zaten
kaça giderki toshiba ortalama alıp satmak istesek düşerse alayımEyvallah çok sağ ol
Artık sabrım kalmadı. Vade farksız 6 taksit de yapınca aldım kurtuldum.
Toshiba al-satçılarına başarılar diliyorum
1700'e alan biri rahatlıkla 2200'e satar diye tahmin ediyorum. Aynısı Migros'ta 2500 TL.kaça giderki toshiba ortalama alıp satmak istesek düşerse alayım