Neler Yeni

HepsiBurada, HepsiJet rezilliği

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ürün falan sapasağlam, ve kutu benim elimde zarar görmedi. Kargodayken zarar gördü, sırf kendi kargo şirketleri diye dava açmıyorlar.
Onlar dava açmaz ki :D
Ve bu konuya bir destek talebi açılırsa çözüleceğini düşünüyorum çok büyük bir sorun değil. Destek talebi açınca genelde çözülüyor

Rich Kedy

80+ Bronze
bana değil bunu hepsiburada ya atarsanız ve müşteri temsilcisiyle konuşursanız çözerler gibi geliyor
Hepsiburada'ya nasıl atacağım, 2. İade talebini müşteri hizmetleri ile oluşturduk zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar dava açmaz ki :D
Ve bu konuya bir destek talebi açılırsa çözüleceğini düşünüyorum çok büyük bir sorun değil. Destek talebi açınca genelde çözülüyor
Destek talebi ne?

Rich Kedy

80+ Bronze

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
Hepsiburada'ya nasıl atacağım, 2. İade talebini müşteri hizmetleri ile oluşturduk zaten.

Destek talebi ne?
hepsiburadaya diyeceksiniz elimde kanıtlı fotoğraflar ve destek talebi acacaksınız

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Destek talebi ne?
Müşteri hizmetlerini ara destek talebi oluşturabilir misiniz de ürünüm kargoda bu hale geldi iade istiyorum de. Elinde kanıt olmaması biraz kötü ama çözülebilir

Rich Kedy

80+ Bronze
hepsiburadaya diyeceksiniz elimde kanıtlı fotoğraflar ve destek talebi acacaksınız
Hepsiburada'ya nasıl diyeceğim işte. Bu işlerden pek anlamam.

Müşteri hizmetlerini ara destek talebi oluşturabilir misiniz de ürünüm kargoda bu hale geldi iade istiyorum de. Elinde kanıt olmaması biraz kötü ama çözülebilir
Elimde kanıt var fotoğrafları var.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hepsiburada'ya nasıl diyeceğim işte. Bu işlerden pek anlamam.

Elimde kanıt var fotoğrafları var.
O zaman fotoğrafları ben ekleyeceğim destek talebi istiyorum de.
Açınca destek talebinde git fotoğrafları ekle

Rich Kedy

80+ Bronze

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selamlar dostlar, ben Hepsiburada'dan bir mouse satın aldım ve mouseyi beğenmedim. İade etmek istedim, fotoğraflarıyla ile birlikte iade reddedildi. Kargoyu kapımdan teslim alınmasını işaretledim, ve HepsiBurada'nın kendi kargosu HepsiJet teslim aldı kargoyu. Ve kargodayken yırtılmış olmasına rağmen hala anlamıyorlar ve ürün satışa uygun değildir diyorlar. 2. Kez iade talebi oluşturduk müşteri hizmetlerinden, o da bugün reddedildi. Bilginize olsun. HepsiJet bahsedildiği gibi rezalet bir kargo şirketi.
(Bir ürünü beğenmeyince iade kabul etmek zorundadır satıcı firma.)

@Abdullah Hacıgül
Ben bir kere kullandım hepsijeti ama memnunum bişey olmadı. (Telefon kılıfı aldım)

Rich Kedy

80+ Bronze

Penguen

80+ Silver
Ürün falan sapasağlam, ve kutu benim elimde zarar görmedi. Kargodayken zarar gördü, sırf kendi kargo şirketleri diye dava açmıyorlar.
Alakası yok, her satıcı böyle yapar. Çünkü sen o kargoyu teslim alarak, sağlam olduğunu kabul ediyorsun. Burada satıcı iade alsa, satıcı zarar edecek.

Top Bottom