Neler Yeni

HepsiBurada, HepsiJet rezilliği

Rich Kedy

80+ Bronze
Alakası yok, her satıcı böyle yapar. Çünkü sen o kargoyu teslim alarak, sağlam olduğunu kabul ediyorsun. Burada satıcı iade alsa, satıcı zarar edecek.
Arkadaşım kargodayken yırtıldı diyorum benim sorunum değil kabul etmek zorundalar, mantıken kabul etmeleri lazım.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

Rich Kedy

80+ Bronze

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selamlar dostlar, ben Hepsiburada'dan bir mouse satın aldım ve mouseyi beğenmedim. İade etmek istedim, fotoğraflarıyla ile birlikte iade reddedildi. Kargoyu kapımdan teslim alınmasını işaretledim, ve HepsiBurada'nın kendi kargosu HepsiJet teslim aldı kargoyu. Ve kargodayken yırtılmış olmasına rağmen hala anlamıyorlar ve ürün satışa uygun değildir diyorlar. 2. Kez iade talebi oluşturduk müşteri hizmetlerinden, o da bugün reddedildi. Bilginize olsun. HepsiJet bahsedildiği gibi rezalet bir kargo şirketi.
(Bir ürünü beğenmeyince iade kabul etmek zorundadır satıcı firma.)

@Abdullah Hacıgül
apoyu niye etiketledin orasını anlayamadım

Rich Kedy

80+ Bronze

Penguen

80+ Silver
Arkadaşım kargodayken yırtıldı diyorum benim sorunum değil kabul etmek zorundalar, mantıken kabul etmeleri lazım.
Kabul etmek falan zorunda değiller. İşe resmi açıdan bakmıyorsun.
Kargo şirketinden o ürünü teslim alarak sana SAĞLAM olarak teslim edildiğini kabul ediyorsun. Sağlam değilse ya tutanak tutarsın, ya da almıyorum, geri götür dersin. Yani sen sağlam teslim aldığını kabul ediyorsun.
Satıcı da sağlam olarak kargoya verdiği için, o da suçlı değil.
Sen Hepsiburada'yı arasan, böyle böyle desen, onlar diyecek ki biz sağlam yolladık kargo firmasıyla konuşun.
Kargo firması da diyecek ki madem sağlam gelmedi, neden tutanak tutmadın. Sen suçlusun, kusura bakma.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,232
İsim
Mert Can Ergün
amazon dan örnek alsınlar

Rich Kedy

80+ Bronze
Kargo şirketinden o ürünü teslim alarak sana SAĞLAM olarak teslim edildiğini kabul ediyorsun. Sağlam değilse ya tutanak tutarsın, ya da almıyorum, geri götür dersin. Yani sen sağlam teslim aldığını kabul ediyorsun.
Sen Hepsiburada'yı arasan, böyle böyle desen, onlar diyecek ki biz sağlam yolladık kargo firmasıyla konuşun.
Kargo firması da diyecek ki madem sağlam gelmedi, neden tutanak tutmadın. Sen suçlusun, kusura bakma.
Ama sonuçta kendi kargo firmaları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki bir hatan daha var, bana geldiğinde sağlam zaten kutu. Kargoyu gönderdiğimde iade için HepsiJet ile, o kargoda yırtılmış.

Penguen

80+ Silver

Ki bir hatan daha var, bana geldiğinde sağlam zaten kutu. Kargoyu gönderdiğimde iade için HepsiJet ile, o kargoda yırtılmış.
Bak şunu başta desen. Cümle yanlış anlamaya çok uygun, ben de sandım ki ilk başta kargo yırtık geldi. Sonra iade etmeye çalıştın.
Bu durumda tabi Hepsijet hatalı. Kanıtlaman zor.

Rich Kedy

80+ Bronze
O zaman fotoğrafları ben ekleyeceğim destek talebi istiyorum de.
Açınca destek talebinde git fotoğrafları ekle
Hocam benim aklıma takılan bir şey var, ben 2 iade talebinde de aynı fotoğrafları koydum. Destek talebi oluştururken de aynı fotoğrafları koyucam çünkü başka kanıt yok, bu durum sorun çıkarır mı?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Hata senden kaynaklı sen ürünü alıyorsan arkadaşın dediği gibi ÜRÜN BANA SAĞLAM GELMİŞTİR şeklinde bir onay vermiş oluyorsun.
Ürünün kutusu poşeti yırtıksa veya daha farklı bir sorun varsa ya diceksin ki ben almıyorum iade edicem yada tutanak tutturucam sorun olursa iade edicem diceksin.

Daha farklı bir olayı Yurtiçi kargo da yaşadım.İncehesaptan aldığım 2 adet hazır sistem kargo taşınırken ıslanmış ancak içinde hiç bir zarar veya deforme gözükmüyordu sadece dış kutusunda sorun vardı.Yurtiçi kargo beni arayıp şubelerine gelmemi kontrol etmemi istediler.Bu durumu incehesap müşteri hizmetlerine söyledim ve bana tutatanak tutturup geri bize gönderin kontrol edelim şeklindeydi.Ben onlara beklemek istemediğimi söyledim ve tutanak tutarak kargoyu teslim aldım.Yaklaşık 1-2 hafta sonra mavi ekran almaya başladım.İncehesabı arayıp bu kargomda böyle sorunlar oluşmuştu tutanak tutturdum değişim istiyorum şeklinde yazı gönderdim.(İade etmeye hakkım vardı 14 gün daha dolmamıştı ancak iade etmek istemedim.Etmek isteseydim bir sorunla karşılaşırmıydım bilmiyorum).Sıkıntısız bir şekilde işlemciyi 1 hafta da değiştirdiler ve elime ulaştı.
Anlatmak istediğim tutanak tutturmazsan kargonun bir hatası yok sayılır ve onları bağlamaz.

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
Kaç aydır HepsiJet ile kargolarımı teslim alıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım diğer kargo şirketlerine göre daha hızlı ve temiz çalışıyorlar sizde nasıl böyle bir şey oldu anlamadım geçmiş olsun hocam :).

Top Bottom