Klimaların Neredeyse Hepsinde %10 indirim mevcut. bikaç tane urunun fiyatını yukseltmisler fakat %90 ı aynı fiyatlar üzerinden indirimli. ben gree marka 18000 btu olan modeli aldım. geldikten sonra sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Klimaların Neredeyse Hepsinde %10 indirim mevcut. bikaç tane urunun fiyatını yukseltmisler fakat %90 ı aynı fiyatlar üzerinden indirimli. ben gree marka 18000 btu olan modeli aldım. geldikten sonra sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
link ?
gerek varmı hocamlink ?
yok tahmin ettik.gerek varmı hocam
marka modelden bagımsız soruyorum,diger odalara bi etkisi oluyormu hocam? oturma odasına taktıracagım, en cok gunesi ordan yiyiyor ev. benim odada oraya en uzak oda evdeki. sogutmasını beklemiyorum tabi ama en azından terletmeyecek sıcaklıga gelirmi biraz endişeliyim.Geçen yıl bu marka modeli almıştım.Şuan 3 5 gündür tekrar aktif kullanmaya başladım.Çok memnunum tavsiye ederim.
Fiyat 11 ayda %100 artmış ya
Benim ev küçük 2+1 . Mutfak vs kapatıp 3 oda için açıyorum 17 C en soğuktamarka modelden bagımsız soruyorum,diger odalara bi etkisi oluyormu hocam? oturma odasına taktıracagım, en cok gunesi ordan yiyiyor ev. benim odada oraya en uzak oda evdeki. sogutmasını beklemiyorum tabi ama en azından terletmeyecek sıcaklıga gelirmi biraz endişeliyim.
Ses seviyesi nasıl, hem radyatör hem klima ne kadar gürültülü çalışıyor?Geçen yıl bu marka modeli almıştım.Şuan 3 5 gündür tekrar aktif kullanmaya başladım.Çok memnunum tavsiye ederim.
Fiyat 11 ayda %100 artmış ya