He adamdır o zaman şikayet butonunu kaldırdıHepsiburada adamdır hocam. Gerçekten müşteriden yana oluyorlar sizi de uzmezler. Bir kere 20metrw bakır kablo aldim o zamanın parasıyla ne kadar para ödemiştim adam kablo şeklinde çarşaf sarıp gönderdi resmen ayakta s*kmeye çalıştı bı açtım iki parça çarşaf. Hepsiburada ya anlattım olayı çarşafları fotosunu attım iadeyi kabul ettiler. Ama çıkıp deseler ki satıcı kabloyu gönderdiğini iddia ediyor (müşteri belki yalandan iade istiyor) hiç bişeyi kanitlayamam nasıl kanitlayim. Satıcı beni dolandırmaya çalıştı resmen ama hiç sorun yaşamadan iade aldım
Kusura bakma bilindik kullanıcılar tarafından alacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:
He adamdır o zaman şikayet butonunu kaldırdı
bakacağız artık mağdruriyet giderilecek mi ona göre konuyu güncellerim.Hepsiburada adamdır hocam. Gerçekten müşteriden yana oluyorlar sizi de uzmezler. Bir kere 20metrw bakır kablo aldim o zamanın parasıyla ne kadar para ödemiştim adam kablo şeklinde çarşaf sarıp gönderdi resmen ayakta s*kmeye çalıştı bı açtım iki parça çarşaf. Hepsiburada ya anlattım olayı çarşafları fotosunu attım iadeyi kabul ettiler. Ama çıkıp deseler ki satıcı kabloyu gönderdiğini iddia ediyor (müşteri belki yalandan iade istiyor) hiç bişeyi kanitlayamam nasıl kanitlayim. Satıcı beni dolandırmaya çalıştı resmen ama hiç sorun yaşamadan iade aldım
Hayır ben satan kişiyi araştırıp sorun yoksa alıyorumAracı Hepsiburada bilindik siteden alıyorum sen herkese kefil oluyor musun iş yaparken?
sorun olsa hepsiburada izin vermez burada suç iki taraflı hepsiburada yarımcı olacaktır umarım yoksa tüketici heyetine başvuracağım geçen sürede paramın değer kaybetmesi üzerine nasıl bir reaksiyon almalıyım?Hayır ben satan kişiyi araştırıp sorun yoksa alıyorum
Video çekeceksiniz hocam bu yüzden açmadan. Bir de 20 metre bakırın ağırlığında sotun hissetmediniz miHepsiburada adamdır hocam. Gerçekten müşteriden yana oluyorlar sizi de uzmezler. Bir kere 20metrw bakır kablo aldim o zamanın parasıyla ne kadar para ödemiştim adam kablo şeklinde çarşaf sarıp gönderdi resmen ayakta s*kmeye çalıştı bı açtım iki parça çarşaf. Hepsiburada ya anlattım olayı çarşafları fotosunu attım iadeyi kabul ettiler. Ama çıkıp deseler ki satıcı kabloyu gönderdiğini iddia ediyor (müşteri belki yalandan iade istiyor) hiç bişeyi kanitlayamam nasıl kanitlayim. Satıcı beni dolandırmaya çalıştı resmen ama hiç sorun yaşamadan iade aldım
İnce hesaptan niye almadınbu iş iyi yerlere gitmiyor Realme iyi firma olsa dönüş yapıp sorunumu kökten çözerdi