Neler Yeni

HEPSİBURADA MAX 250 TL MOUSE

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Razer deathadder essential eski bir mouse sırf razer markası var diye alınmamalı onun yerine hp omen reactor veya corsair katar pro gibi mouseler alınmalı

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,166
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Razer deathadder essential eski bir mouse sırf razer markası var diye alınmamalı onun yerine hp omen reactor veya corsair katar pro gibi mouseler alınmalı
Tipini beğenmemiş ya. Ondan dolayı razer önerdi. Razerin şekli ve ele oturuşu hiçbir mouse da yok. Mükemmel. Eski olmasına gelince. E spor cu falan değilse aşırı çok özelliğe ihtiyaç yok. Razer deadhadder da da 230 IPS var sanırsam. Yeterde artar.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Acaba konuda bahsedilen reddit kullanıcısının içini açtığı mouse öyle denk gelmiş veya hatalı üretim bir ürün olabilir mi? Logitech in böyle bir şey yapması tuhaf gerçekten, büyük bir hevesle almıştım bide :(
Ben de anladım demek ki böyleymiş. Sensörü eski diye baya baya kötü değil farkı hissedemezsiniz zaten bir kere aldınız pek bir sorun çıkmaz kötü bir mouse değil logitech g203 ve 102 sadece muadillerine göre biraz daha kötü sensörü var okadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tipini beğenmemiş ya. Ondan dolayı razer önerdi. Razerin şekli ve ele oturuşu hiçbir mouse da yok. Mükemmel. Eski olmasına gelince. E spor cu falan değilse aşırı çok özelliğe ihtiyaç yok. Razer deadhadder da da 230 IPS var sanırsam. Yeterde artar.
Zaten bu fiyat bandında ki mouselerde öyle aman aman bi sensör farkı yok anlaman için profesyonel bir oyuncu olman lazım herhalde

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,166
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
O mouse ların tipleri dümdüz. Ele iyi oturmaz. Şahsen ben böyle düşünüyorum. Özelliklerine bir lafım yok. Bu fiyata alınacak en iyi mouselardan biri onlardır belki. Ama konu mouse un tipi. Ben onları hayatta kulanamazdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,917
Üyeler
161,928