Hepsiburada mı? Teknosa mı?

8keyd

80+
Reaksiyon skoru
3
Kendime yeni laptop alacağım ancak nereden alsam kararsız kaldım ikiside aynı satıcı lakin hangisinin daha iyi destek verdiğini bilmiyorum.

Almak istediğim laptop ise Acer Nitro 16. Acer' in teknik servisi hakkında da deneyimleri olan yazar ise bana da fikir olur.

Önceki laptobum Asus' tu laptop kötüydü ancak servisi baya beğendim

Belirli bir limit üzerindeki alışverişlerimi bizzat mağazaya gidip görerek almayı tercih ediyorum. Yani ben Teknosa mağazası diyorum.

Belirli bir limit üzerindeki alışverişlerimi bizzat mağazaya gidip görerek almayı tercih ediyorum. Yani ben Teknosa mağazası diyorum.
Hepsiburadadan al
Teknosa' ya gidip bakacağım tabi ellerinde bulunmayabilir belki ama giderim bir de Acer sizce nasıl yani 43.000 ye olabilecek en iyi bilgisayar 4060 ryzen 7 7840hs ve 165hz 3ms panel başka yerde bulunmaz ancak servis şikayetlerini okuyunca çok fazla endişe duydum

Teknosa' ya gidip bakacağım tabi ellerinde bulunmayabilir belki ama giderim bir de Acer sizce nasıl yani 43.000 ye olabilecek en iyi bilgisayar 4060 ryzen 7 7840hs ve 165hz 3ms panel başka yerde bulunmaz ancak servis şikayetlerini okuyunca çok fazla endişe duydum
43 e acayip pahalı değilmi banamı öyle geldi

Fiyat farkı yoksa Teknosa mağazası daha iyi olabilir, direkt gidip alırsınız. HB'da da kargo beklersiniz. Aradaki tek fark bu olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,828
Üyeler
188,483
Son üye
muhammed6144
Geri