Neler Yeni

Yardım Hepsiburada Ölü piksel Değişim-İade Alıyor mı?

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Evet monitoru ben de kullanıyorum. Söyle soyleyim amazondaki gibi kafanıza göre iade edemezsiniz. Hepsiburada'dan alirsaniz işık sızması, ölü pixel vb gibi durumlarda servisten rapor beklemeniz gerekiyor. Red yeme durumu var ama thh ile sorunu çözersiniz. Kısacası amazondan alin.
Siz nerden aldınız? Memnunmusunuz ? Önceki iade ettiğim 250nit parlaklığa sahipti bu 300 imiş hoşuma gitti çünkü 250 biraz az gibiydi. Renkleri dolgun mu acaba ? Sizde ölü piksel , ghosting veya ışık sızması çıktı mi

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
benim aldığım telefonda imeş faturayls farklıydı direk aldılar jelatin falan açıktı baya
Senin durumun farklıymış imei faturadan farklıysa hatalı satıcı olan hepsiburadanın kendisi. Bu durumda tabii ki seve seve alacaklar. Üründe kusur bulunması durumunda kabul etmiyorlar kutu açıldığı için servis raporu istiyorlar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Ben trendyoldan aldim sacma sacma seyler soyluyorlarda yukarida arkadaslarinda dedigi gibi servise gonderip rapor tutualacak felan birazda sans isi tabi amazondan almak daha iyi gibi duruyor

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Ben trendyoldan aldim sacma sacma seyler soyluyorlarda yukarida arkadaslarinda dedigi gibi servise gonderip rapor tutualacak felan birazda sans isi tabi amazondan almak daha iyi gibi duruyor
Aynen bekleyeceğim amazonda indirime düşmesini..

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin
Hepsiburada sitesinden bu monitörü 6k'ya alacağım fakat ölü piksel veya ışık sızması sorunu olduğunda değişim veya iade yaparlar mı? Satıcı HepsiBurada. Satıcıya soru sorulmadığı için size sorayım dedim.Alıntıyı görüntüle
ben monitörümü Hepsi buradadan aldım notada ölü piksel testi yaparsanız sevinirim dedim test edip yollamışlardı hiç bi sorun çıkmadı.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
ben monitörümü Hepsi buradadan aldım notada ölü piksel testi yaparsanız sevinirim dedim test edip yollamışlardı hiç bi sorun çıkmadı.
Satici Hepsiburada mı idi ?? Testp yolladıklarını nasıl anladın? Acaba bende not gecsem yaparlar mı..

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin
Satici Hepsiburada mı idi ?? Testp yolladıklarını nasıl anladın? Acaba bende not gecsem yaparlar mı..
Hepsiburada degildi MTBİLİŞİM'Dİ yani test ettiklerini kutunun açılmış oldugundan anladım bende Vatan'da çalıştığımda test ettigimde kutudan ister istemez anlaşılıyor

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Hepsiburada degildi MTBİLİŞİM'Dİ yani test ettiklerini kutunun açılmış oldugundan anladım bende Vatan'da çalıştığımda test ettigimde kutudan ister istemez anlaşılıyor
Ben Hepsiburada dan alacağım.. yarın bı sorayım müşteri temsilcilerine umarım test ederler De sıkıntı çıkmaz .

En İyi Cevap
3
Hocam monitör 2k mı? 1080 ise çok pahalı.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin
Eğer fps ağırlıklı oyunlar oynarsan ve işlemcini değiştirmeyi düşünüyorsan monitör önerebilirim dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,111
Üyeler
164,617
Son üye
trplc
Top Bottom