Bugün mü stok vrdı bunda. 33.999TL miydi?vatan pure stok getirdi fiyat değiştirmedi 9070XTSAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PURE GAMING OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PURE GAMING OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Birkaç gündür vardı bugün tekrar gelmiştiBugün mü stok vrdı bunda. 33.999TL miydi?
9070 xt pure 35k yazarken gözden kaçmış. Şu an satın alma seçenekleri üzerinden fiyat performans kıyaslaması yapmak istedimPulse 35 değil hocam 33k idi.
İlk çıktığında ise 29.999₺ idi.
Nerede 35 bin?
Hımm akakçede fiyatı görmüştüm ama stok takibini gldiği günden yapmadığımdan o gelenlerden zanenttim.Birkaç gündür vardı bugün tekrar gelmişti
Bugün verildi.herkese merhaba arkadaşlar. hepsiburada kargoya verilme tarihi olarak 22.03 gösteriyor daha da. şu an için bir gelişme yok benim siparişte. siparişi kargoya verilen oldu mu acaba?
Bu indirimde almıştım. Pure modeli. Geleli 5 gün oldu kullanıyorum.herkese merhaba arkadaşlar. hepsiburada kargoya verilme tarihi olarak 22.03 gösteriyor daha da. şu an için bir gelişme yok benim siparişte. siparişi kargoya verilen oldu mu acaba?
Cw var mı hocam?Bu indirimde almıştım. Pure modeli. Geleli 5 gün oldu kullanıyorum.
Pulse modelini kullanıyorum maalesef cw var ve olmayan yok gibi bu modelde ama rahatsız edecek düzeyde değil .Cw var mı hocam?
Yok hocam. Undervolt ile güzel sonuçlar alınıyor. Redditde büyük bir konu var. Buradan da çok yardımcı olan arkadaş var.Cw var mı hocam?
Pulse modelini kullanıyorum maalesef cw var ve olmayan yok gibi bu modelde ama rahatsız edecek düzeyde değil .
Benimde kartım geldi. Pubg denedim. 56 Derece de buz gibi çalışıyor. Cw çok az var. Kulaklık kullanmama rağmen duymuyorum bile. Ben ince seslere takılan biriyim ama ben bile zar zor duyuyorum.Yok hocam. Undervolt ile güzel sonuçlar alınıyor. Redditde büyük bir konu var. Buradan da çok yardımcı olan arkadaş var.