Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 636
Dusunduğüm sistemde sadece pesin fiyatına 9 taksit Kuveyt Türk ve Hepsiburada premium world card yapıyor hangisi daha iyidir öneriniz varmıdır
world cardda yıllık 1000 tl falan aidat var ama kuveytürkte yok. Kuveytürkü amazonda vs de kullanabilirsin. Hepsiburadada da kullanırsın. Sadece mesela Hepsiburada da world e 10 taksitse kuveytürke max 9 taksit oluyor hatta bazen 6.Dusunduğüm sistemde sadece pesin fiyatına 9 taksit Kuveyt Türk ve Hepsiburada premium world card yapıyor hangisi daha iyidir öneriniz varmıdır
İkiside yok hangisi daha iyidirEğer iki kartın da yoksa ve çıkartmak için soruyorsan hb premium, çünkü daha fazla avantajı var ve avantajları sürekli devam ediyor. Katılım bankasının kredi kartı bugün var yarın yok gözüyle bakıyorum. Hepsiburadayı sürekli kullanırsın ama diğerine ne zaman ihtiyacın olur bilemem.
Bu arada bende premium worldcard kullanıyorum memnunum çünkü alışverişlerin çoğunu hepsiburadadan yapıyorum.
Almayı dusunduğüm sistemde Kuveyt Türk vade farksız 10 taksit yaparken ötekisi 9 taksit yapıyor pesin fiyatına ( ben masrafsız birsey bakıyorumworld cardda yıllık 1000 tl falan aidat var ama kuveytürkte yok. Kuveytürkü amazonda vs de kullanabilirsin. Hepsiburadada da kullanırsın. Sadece mesela Hepsiburada da world e 10 taksitse kuveytürke max 9 taksit oluyor hatta bazen 6.
Kuveyt Türk dahamı iyiworld cardda yıllık 1000 tl falan aidat var ama kuveytürkte yok. Kuveytürkü amazonda vs de kullanabilirsin. Hepsiburadada da kullanırsın. Sadece mesela Hepsiburada da world e 10 taksitse kuveytürke max 9 taksit oluyor hatta bazen 6.
o zaman sorun çözüldü kardeşimİkiside yok hangisi daha iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Almayı dusunduğüm sistemde Kuveyt Türk vade farksız 10 taksit yaparken ötekisi 9 taksit yapıyor pesin fiyatına ( ben masrafsız birsey bakıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kuveyt Türk dahamı iyi
Hb'de peşine 9 genelde premium karta var iken amzsonda ise bazi ürünlerde sadece kuveyte peşine 9 var.Dusunduğüm sistemde sadece pesin fiyatına 9 taksit Kuveyt Türk ve Hepsiburada premium world card yapıyor hangisi daha iyidir öneriniz varmıdır
Genellikle hb den ama adiat ücreti ödemek istemiyorumHb'de peşine 9 genelde premium karta var iken amzsonda ise bazi ürünlerde sadece kuveyte peşine 9 var.
Burada tercih bir ürünü amazondan mi yoksa hb'den mi alacağın olmalı.
Cok fazla değilmiBen hb aldım yıllık aidatı var ama ilk sene premiuma para odemiyosun her alışverişte max 65 TL olacak kadar ücret yatırıyor sana genelde hepsiburada kullanmayı sevdiğim için onu aldım