Arkadaşlar hepsiburada world karttan alışveriş yapınca peşin fiyatına 12 taksit imkanı gözüküyor 40k ya laptop alacağım bu kartla birlikte 12 taksit yaptırabilir miyim ve bu kart ücretlimi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Evet 12 taksit ile alabilirsin. Ödeme sayfasında 12 taksiti görebilirsin. Her üründe 12 taksit yok ona göre. Yıllık kart ücreti 666 TL ek kart ücreti de yıllık 333 TL. Gold kartları ile aynı yıllık ücreti.Arkadaşlar hepsiburada world karttan alışveriş yapınca peşin fiyatına 12 taksit imkanı gözüküyor 40k ya laptop alacağım bu kartla birlikte 12 taksit yaptırabilir miyim ve bu kart ücretlimi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bu ürünü alabilir miyim meselaEvet 12 taksit ile alabilirsin. Ödeme sayfasında 12 taksiti görebilirsin. Her üründe 12 taksit yok ona göre. Yıllık kart ücreti 666 TL ek kart ücreti de yıllık 333 TL. Gold kartları ile aynı yıllık ücreti.
Bu ürünü alabilir miyim mesela
Kral aldın mı bende almayı dusunuyorım bu kart ile surec nasıldı ?Anladım teşekkür ederim
Yapı kredi müşterisi isen başvurunca kart limitin ile aynı limit otomatik geliyor. Müşteri değilsende onaylanırsa gelir. Kartın gelmesi genelde 1 hafta sürüyor. Kartı hb hesabına kayıt ediyorsun 1 yıllık üyelik hediye ediyor. Ürünü sepete ekliyorsun. O kartı seçince zaten faizsiz 12 taksit olarak gözüküyorKral aldın mı bende almayı dusunuyorım bu kart ile surec nasıldı ?
gerçekten 1 ayda 12 ay taksit 9'a mı düştü ya keşke değlendirebilseydim.Yapı kredi müşterisi isen başvurunca kart limitin ile aynı limit otomatik geliyor. Müşteri değilsende onaylanırsa gelir. Kartın gelmesi genelde 1 hafta sürüyor. Kartı hb hesabına kayıt ediyorsun 1 yıllık üyelik hediye ediyor. Ürünü sepete ekliyorsun. O kartı seçince zaten faizsiz 12 taksit olarak gözüküyor
Evet taksit düşmüş bu ay. Bende bugün farkettim. Başvuru yap genelde hemen belli oluyor. Hemen kullanamazsın kartın gelmesi lazım. 1 hafta 10 gün civarı sürüyorgerçekten 1 ayda 12 ay taksit 9'a mı düştü ya keşke değlendirebilseydim.
Ben de world banka kartı da kredi kartı da yok.
Buradan başvursam hemen çıkar mı ? Kart elime ulaşmasa da mesela çıktığı gibi mobilden alışveriş yapabilir miyim , kart numarasını vs öğrenebilir miyim ?
Teşekkürler , peki bu kart ile hepsiburada premium sahibi olmadan da alışveriş yapabiliyor muyuz ? çünkü ücretsiz hepsiburada premium için gerçek kart numarası istiyormuş dijital kabul etmiyorEvet taksit düşmüş bu ay. Bende bugün farkettim. Başvuru yap genelde hemen belli oluyor. Hemen kullanamazsın kartın gelmesi lazım. 1 hafta 10 gün civarı sürüyor
Taksit içinde aynısı geçerli diye biliyorum. Her türlü asıl kart numarasını girmen lazımTeşekkürler , peki bu kart ile hepsiburada premium sahibi olmadan da alışveriş yapabiliyor muyuz ? çünkü ücretsiz hepsiburada premium için gerçek kart numarası istiyormuş dijital kabul etmiyor
taksitte dijital kart olması gerek , kart gelmeden alışveriş yapamayacaksam en az 1 hafta beklerim ve kampanya biterTaksit içinde aynısı geçerli diye biliyorum. Her türlü asıl kart numarasını girmen lazım
Hangi kampanyataksitte dijital kart olması gerek , kart gelmeden alışveriş yapamayacaksam en az 1 hafta beklerim ve kampanya biter