Hepsiburada ramtechdonanım güvenilir midir

anberarda

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller Hepsiburada üzerinden anakart almayı düşünüyorum ve iki adet alternatifim var biri aptek üzerinden Gigabyte A520M k diğeri ise ramtechdonanımdan ASUS A520M r sizce hangisini almalıyım Gigabyte olan 2179 TL ASUS olan ise 2095 TL.

Hocam Hepsiburada parolalara kampanyasıyla birlikte 1600 civarına gelecek bütçem kısıtlı o sebepten ötürü soruyorum
şahsen bi fikrim yok direkt amazon önerdim çünkü bu anakartı aldım kullandım 1 gün sonraki gün bir anda bozuldu yenisiyle değiştiler direkt sorun benden kaynaklı mıydı vs. bilmiyorum tam

şahsen bi fikrim yok direkt amazon önerdim çünkü bu anakartı aldım kullandım 1 gün sonraki gün bir anda bozuldu yenisiyle değiştiler direkt sorun benden kaynaklı mıydı vs. bilmiyorum tam
Anladım hocam Amazon o açıdan çok iyi

Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller Hepsiburada üzerinden anakart almayı düşünüyorum ve iki adet alternatifim var biri aptek üzerinden Gigabyte A520M k diğeri ise ramtechdonanımdan ASUS A520M r sizce hangisini almalıyım Gigabyte olan 2179 TL ASUS olan ise 2095 TL.

Satıcı sayfasının linkini atar mısın?

Mağazalar hakkında deneyimi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı sayfasının linkini atar mısın?
Tabi hemen

Güvenilir. Yeri de Zeytinburnu'nda.
Ramtech olandan bahsediyorsunuz değil mi hocam

Hocam overclock falan düşünmediğimden b450 bakmıyorum pek bide malum bütçem biraz kısıtlı yine de öneriniz için çok teşekkür ederim

Hocam overclock falan düşünmediğimden b450 bakmıyorum pek bide malum bütçem biraz kısıtlı yine de öneriniz için çok teşekkür ederim

Evet.

İşlemcin neydi bu arada?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,718
Üyeler
183,461
Son üye
zleaN
Geri