Neler Yeni

Hepsiburada servis değişim raporuna rağmen raporumu incelemiyorlar!

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
asddawawawawawaw

Son düzenleme:

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar Hepsiburada (satıcısı Hepsiburada) üzerinden Asus VG24VQ monitör almıştım. Servise göndermelik bi olaylar oldu gönderdim. Servisten bana değişim belgesi gönderdiler. Bende Hepsiburada üzerinden talep açarak raporu Hepsiburadaya gönderdim. Hepsiburada nın raporu alması üzerinden 8 iş günü geçmiş ama hiç bir işlem yapılmamış. Bana 2 iş günü içinde incelenip işlemler başlatılacaktır dendi. Raporu daha incelememişler bile paramı iade etselerde olur ama ilgilenmiyorlar. Sizce 1-2 Hafta beklemeli miyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Müşteri hizmetlerini arasak da yazsak da boş hiç yardımcı olmuyorlar.
Tüketici hakem heyetine git hocam çatır çatır arayacaklar şikayet var sitesi üzerinden şikayet acın

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asd1w31qw1

Son düzenleme:

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hocam whatsapptan yazdığımda kendileri kafalarına göre talep malep filan oluşturuyolar kendi kendilerine iş yapıyorlar karışmasın diye şikayet var a filan yazmıyorum hiç. Sıkıştım kaldım ya ortada paramızla rezil oluyoruz :D
Tüketici hakem heyetine gidin hocam siz haklısınız çünkü

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Tüketici hakem heyetine gidin hocam siz haklısınız çünkü
Haklısınız şikayetvar a yazıp 2-3 gün beklicem sonrasında thh ye giderim olumsuz cevap alırsam. Önümüzdeki ayın 3 ünde raporun geçerliliği biticek

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tamam 8 gün geçmişte adama nedne yanlıs yönlendiriyorsunuz malum kampanya haftası adamların allah bilir kafalarında kaç milyon tane iş var. Servis rapor yazdı ise zaten değişir ama malum hem korona hem kampanya haftası biraz bekliceksin mecbur.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Tamam 8 gün geçmişte adama nedne yanlıs yönlendiriyorsunuz malum kampanya haftası adamların allah bilir kafalarında kaç milyon tane iş var. Servis rapor yazdı ise zaten değişir ama malum hem korona hem kampanya haftası biraz bekliceksin mecbur.
Milyon tane işleri var karışamam bişey demiyorum ama müşteri hizmetleri memnuniyeti sıfır. Daha ben raporu hepsiburadaya göndermeden önce bana "2 İş Gününde İncelenecektir Ve İşlemler Başlatılacaktır" dendi. Daha ne kadar beklemem lazım onu anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 iş gününde bari raporu açsalardı o bile yeterdi benim için. Ama hiç dokunmamışlar bile rapora. Öylece duruyor

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Milyon tane işleri var karışamam bişey demiyorum ama müşteri hizmetleri memnuniyeti sıfır. Daha ben raporu hepsiburadaya göndermeden önce bana "2 İş Gününde İncelenecektir Ve İşlemler Başlatılacaktır" dendi. Daha ne kadar beklemem lazım onu anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 iş gününde bari raporu açsalardı o bile yeterdi benim için. Ama hiç dokunmamışlar bile rapora. Öylece duruyor
Doğru hacım o konuda bişi diyemiyorum ne desen haklısın baj bir alış veriş yaptım 8 günde elim ulastı itopya hespiburayyı sen hesap et işte.
Ha sana şu akılı verem al raporu git tüketici hakemine git bırak onlar ugrasssın sen nedne kafanı agrıtıyorsun ki.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Bu arada bide raporun bitmesine 1.5 hafta filan kaldı bunun süresi biterse daha çook uğraşmak zorunda kalcam :D

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Doğru hacım o konuda bişi diyemiyorum ne desen haklısın baj bir alış veriş yaptım 8 günde elim ulastı itopya hespiburayyı sen hesap et işte.
Ha sana şu akılı verem al raporu git tüketici hakemine git bırak onlar ugrasssın sen nedne kafanı agrıtıyorsun ki.
Geç ulaşmasına bişey demiyorum da hocam bu adamlar hiç gelişmeden filan haberdar etmiyorlar. Şikayet var a yazmayı düşünüyorum sonra thh ile uğraşmayı düşünüyorum

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Geç ulaşmasına bişey demiyorum da hocam bu adamlar hiç gelişmeden filan haberdar etmiyorlar. Şikayet var a yazmayı düşünüyorum sonra thh ile uğraşmayı düşünüyorum
Sonuç istiyorsan şikayet var ugrasma th ver yarın otur koltugunda bakın bu işler resmiyetle yürür.
şikayet var dedigimiz site bi işe yaramayan site sadece zaman kaybı.

Top Bottom