Çözüldü✓ HepsiBurada Talebiniz Olumsuz Sonuçlandı

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abi play store girmeyen tableti ben ne yapayım maks subay surf yükleniyo oda çok kasıyo

yok sana değil
kb
ürün sıkıntılı diye iletsen direk alırlardı oyun açmıyor vs diye böyle dersen sıkıntı çıkarırlar ama 14 gün içinde iletiyorsan kabul etmek zorundalar keza ürünü paketleyip kargoya verirken foto çekin her zaman ki kargoda darbe alırsa kanıtlaman için

o zaman neden kabul etmediler .d? kanka adamın gerekçesi çok kasması ve tableti beğenmemesi o butcede ne bekliyordu ki?

kanka seen bilirsin tam bilmiyorum tablet işlerini ama 450tl lik tablet kasması dogal
ben günlük tabelt alan biri değilim çokta bütçem olmadığı için aldım benmi suçluyum öyle bi kuralmı var?

o firmaya nasıl ulaşacağım
Firma derken Hepsiburada'yı kastediyorum. Senin muhatabın satın aldığın firma değil, aracı olan Hepsiburada. Ara ve neden iadenin onaylanmadığını sor. Ayrıca onaylanmama sebebini mailine yazılı olarak iste.

ürün sıkıntılı diye iletsen direk alırlardı oyun açmıyor vs diye böyle dersen sıkıntı çıkarırlar ama 14 gün içinde iletiyorsan kabul etmek zorundalar keza ürünü paketleyip kargoya verirken foto çekin her zaman ki kargoda darbe alırsa kanıtlaman için
bu ürün bana geri dönecek değilmi dönerse tekrar iade edebilirmiyim

kanka teknik sorunuda yok gerekçesi tableti beğenmemiş olması
teknik sorun nasıl yok orda pubg bile açar yazıyo pubg ne ki hiçbi oyun filan açmıyo çok fazla akasıyo oyunda değil ana ekranda

teknik sorun nasıl yok orda PUBG bile açar yazıyo PUBG ne ki hiçbi oyun filan açmıyo çok fazla akasıyo oyunda değil ana ekranda
knk özelliklerini iyi inceliyip oyle alman gerekirdi videolarını izleyip vesare araştırman lazımdı. firmaların dediği her şey olsaydı tüm ürünler mükemmel olurdu

knk özelliklerini iyi inceliyip oyle alman gerekirdi videolarını izleyip vesare araştırman lazımdı. firmaların dediği her şey olsaydı tüm ürünler mükemmel olurdu
ne yapıcam şimdi boş boş duracakmı şimdi boşa masrafmı çıktı

14 gün içinde herhangi bir sebep olmadan iade edebiliyor olman lazım. Hakkını ara derim. 500TL az değil. Hiç olmadı ikinci el kakalarsın belki birine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,999
Üyeler
190,676
Son üye
bybrawe
Geri