Çözüldü✓ HepsiBurada Talebiniz Olumsuz Sonuçlandı

geri döndüğünde 14 gün içerinde ise yapabilirsin keza 14 gün geçsede yapabilirisin çünkü 14 gün içinde talep ettin ara sözlü olarak durumu ilet peşine düşerler
tm ben hepsi buradayı arayacağım ürün gelsin baktım olmadı tüketici hakem ine başvuruda buluncağım kardeşim de üzüldü zaten

Hayır gayette eder. 14 gün içinde mazeretsiz iade edebilir.
Edemez elektronik ürünlerde kutusu açılmış jelatini açılmış olan ürünler iade edilemez.
bu ürün bana geri dönecek değilmi dönerse tekrar iade edebilirmiyim
İade işlemi yapsanız bile onaylanmaz ki bu sizin hatanız bir ürünü alırken araştırmanız gerekiyor. İade edeceğiniz ürünün, paketi hasar görmemiş, kullanılmamış ve kullanım hatası sonucu zarar görmemiş olması gerekmektedir. böyle bir şartı var zaten iade için ve siz teknolojik bir ürün alıyorsunuz karşı taraf bu durumda mağdur olacağı için istersen thh gidin bir çözümü olmaz. 2.el olarak satmaktan başka çareniz yok.

Hepsiburadadan tablet aldım çok fazla kastığı ve beğenmediğim için geri iade ettim tüm malzemeleri içindeydi neden kabul etmediler şakamı yapıyo bunlar satışa uygun değilmiş kutu sapasağlamdı
Hocam tableti almadan önce burda konuyu açsaydınız keşke,yardımcı olurduk.

ben açtım zaten alınır mı? dedim bi arkadaş demişti alınmaz diye ama geneli olumlu karşıladı depolaması fazla filan dediler ben öyle aldım yoksa neden alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam android 10 olduğu için kasıyor bence 5 filan yükleyememmi

ben açtım zaten alınır mı? dedim bi arkadaş demişti alınmaz diye ama geneli olumlu karşıladı depolaması fazla filan dediler ben öyle aldım yoksa neden alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam android 10 olduğu için kasıyor bence 5 filan yükleyememmi
Açtığınız konulara bakıyorum 1200 tl bütçe ile tablet önerisi istemişsiniz size kimse hometech olanı alın dememiş. Diğer konunda ise uyaran da var sizi bu tableti alırsanız oyun oynayamazsınız diye. Yani keyfi kader iade diye bir şey yok. Maalesef ki elinizde duracak ya 2.el olarak satıp daha iyi alacaksınız ya da o kullanılacak.

Açtığınız konulara bakıyorum 1200 TL bütçe ile tablet önerisi istemişsiniz size kimse hometech olanı alın dememiş. Diğer konunda ise uyaran da var sizi bu tableti alırsanız oyun oynayamazsınız diye. Yani keyfi kader iade diye bir şey yok. Maalesef ki elinizde duracak ya 2.el olarak satıp daha iyi alacaksınız ya da o kullanılacak.
hocam şikayet vara şikayet yazdım 1 saat içinde dönüş yaptılar 100tl farkla
1614620669193.png
bu işlemcili modelini gönderecekler 2gb ram + 32gb rom sizce iyi mi? adam videosunu çekti rahat rahat kullanılıyor oğlu brawl stars gibi küçük oyunları oynuyor dedi mağdur olmanızı istemiyoruz dedi şimdi getircekler verdim kargoya sizce budamı kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,636
Üyeler
190,614
Son üye
kingness
Geri