Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
1 ile 2 gün arasında ek sorum olarak kulaklık nası bende alcam daAlıntıyı görüntüle
Ne zaman kargoya verilir tahmini ?
Çok güzel, kesinlikle tavsiye ederim.1 ile 2 gün arasında ek sorum olarak kulaklık nası bende alcam da
Bendede kulaklıkların bağlantısı kopuyor şarj konusunda sorun yok ama bağlantı kopup geliyor
Bluetooth Adaptörle ilgili olabiliyor o sorun. Birde kutudan ilk hangisini çıkardığınıza da bağlı olabiliyor. Mesela hep solu ilk çıkarıyorsanız önce sağ sonra sol kombinasyonu yapın.Bendede kulaklıkların bağlantısı kopuyor şarj konusunda sorun yok ama bağlantı kopup geliyor
hocam devamlı sağ kulaklığı kullanıyorum solu neredeyse kullanmıyorum iki telefondada kullandım ikisindede aynı sorunu yaşıyorum P smart 2021 dede bu sorun vardı note 10s kullanıyorum şuan ondada aynı sorun varBluetooth Adaptörle ilgili olabiliyor o sorun. Birde kutudan ilk hangisini çıkardığınıza da bağlı olabiliyor. Mesela hep solu ilk çıkarıyorsanız önce sağ sonra sol kombinasyonu yapın.
Sol kulaklıkla deneyin birde.hocam devamlı sağ kulaklığı kullanıyorum solu neredeyse kullanmıyorum iki telefondada kullandım ikisindede aynı sorunu yaşıyorum P smart 2021 dede bu sorun vardı note 10s kullanıyorum şuan ondada aynı sorun var
ondada maalesef aynı bi 15 20 sn bağlantı kopup geliyorSol kulaklıkla deneyin birde.
Yani Bluetooth 5.0 adaptörle deneyin, Yine olmazsa garantiye gönderin bence. Bu Arada sıfırlamayı yaptınız mı ?ondada maalesef aynı bi 15 20 sn bağlantı kopup geliyor
yaptım hocam telefonda kullanıyorum pcde değil hocam note 10s inde bluetooth versiyonu 5.1Yani Bluetooth 5.0 adaptörle deneyin, Yine olmazsa garantiye gönderin bence. Bu Arada sıfırlamayı yaptınız mı ?