Hepsiburada tarafından dolandırılmak

Sen kimseye soru sorma.Ben Tüketici hakem heyetine yazayım Forumda aklı başında çözüm odaklı arkadaşlar vardır diye konu açtım.Onlarda uyuyor demek ki.
Daha kendini ifade edemiyorsun senin mi milyonluk altının var bağırtma knki

Daha kendini ifade edemiyorsun senin mi milyonluk altının var bağırtma knki
Kanzi çok havvvalii ya benimde milyarlarca altınım var ve DonanımArşivi Forumdayım kffkjfndd

Kanzi çok havvvalii ya benimde milyarlarca altınım var ve DonanımArşivi Forumdayım kffkjfndd
Herkesde bı ego usta anlamadım , kimse kendinin haksız olduğunu kabul etmeyip üste çıkmaya çalışıyor çok garip

2 Hafta önce hepsi buradadan bildirim geldi 5 gram altın alın 500 tl hediye diye katıldım 500 tlyi aldım ama hediye bakiye yüklenmeden Farklı sipariş oluşturup 3 defa iptal ettim diye hesabım alişverişe kapatılmış.hediye bakiyem yüklendi talep oluşturdum.Nasıl kullanıcam diye 500 tlyi kullanamazsınız artık diyor.Böyle bi hakları varmı Tüketici hakem heyetine şikayet edebilirmiyim premium almıştım yeni oda gitti boşa Şuan hiçbir şekilde alişveriş yapamıyorum.NOT:KONUYU GÖREN MOD SİLEBİLİR Mİ
Çalıştığım için biliyorum bu tür Abuse yani istismar durumlarında hesabınızı komple silebiliyorlar bile. Alışveriş kısıtı az bile olmuş yani. Geçmiş olsun diyelim tavsiyem Hepsiburada gibi sitelerdeki kampanyaları istismar etmeyin, hesabınızı ya bloke ediyorlar ya da komple siliyorlar.

Bir gün benimde milyonlarca liralık altınım olunca hatalı davranışımda milyonlarca altınım var diyip kendimi savunabilicem buna inanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şaka bir yana kendini doğru dürüst ifade bile edememişsin dostum onu da geçtim yardımcı olmaya çalışan adama afra tafra yapmışsın. adam yardımcı olmak için yazıyor sen adama müşteri hizmetleri muamelesi ile tersliyorsun, burası destek alma forumu sinirinizi insanlara boşaltın diye yapılmadı yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,466
Üyeler
185,735
Son üye
muhammedygdrn
Geri