Hepsiburada ürün nasıl garantiye gönderilir?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,798
A tuşu bazen basmıyor klavyenin ondan göndereceğim. Ama talep oluşturda ürünümün onarılmasını istiyorum seçeneği yok. Nasıl yapacağım?

Bunu en kısa müşteri hizmetlerini arayarak çözebilirsin. Onlar sana ya onlara göndermen için sipariş numarası oluşturup atarlar yada o ürünü nerden aldıysan yani hepsiburada aracılığı ile hangi firmadan aldıysan oraya yönlendirirler her şekildede müşteri hizmetleri sana en doğru cevabı verecektir.

Kutunun içerisinde garanti kağıdında bir şirket veya telefon numarası olması lazım onları ara sana bir kargo numarası verirler ya da evine kurye çağırırlar öyle verirsin garantiye

Bunu en kısa müşteri hizmetlerini arayarak çözebilirsin. Onlar sana ya onlara göndermen için sipariş numarası oluşturup atarlar yada o ürünü nerden aldıysan yani hepsiburada aracılığı ile hangi firmadan aldıysan oraya yönlendirirler her şekildede müşteri hizmetleri sana en doğru cevabı verecektir.
Valla benz çözemedim :D Satıcısı Hepsiburada olmayan ürünler için markaya yazın diyor sitesinde. Trust'da (klavye düzeldi şimdi kulaklık bozuk) satıcıya sorun dedi. E-postasına mail gönderdim bilmem ne alanı bulunamadığından posta gönderilemedi dedi.

Hepsiburada Çağrı Merkezi'ni buraya tıklayarak arayın. Ürününüzün arıza çıkardığını onarım veya değişim talebi oluşturmak istediğinizi belirtin. HB Çağrı Merkezi satıcısı Hepsiburada olmayan ürünler için de talep oluşturur.
Sizden servis raporu isteyecektir, siz de markanın Türkiye'de servisi olmadığını belirtin.

Hepsiburada Çağrı Merkezi'ni buraya tıklayarak arayın. Ürününüzün arıza çıkardığını onarım veya değişim talebi oluşturmak istediğinizi belirtin. HB Çağrı Merkezi satıcısı Hepsiburada olmayan ürünler için de talep oluşturur.
Sizden servis raporu isteyecektir, siz de markanın Türkiye'de servisi olmadığını belirtin.
Kulaklığın ismini söylemek lazım mı annem Trust GXT 450 Blizz diyemez :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,343
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri