mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 13,798
A tuşu bazen basmıyor klavyenin ondan göndereceğim. Ama talep oluşturda ürünümün onarılmasını istiyorum seçeneği yok. Nasıl yapacağım?
klavye nedir hocamA tuşu bazen basmıyor klavyenin ondan göndereceğim. Ama talep oluşturda ürünümün onarılmasını istiyorum seçeneği yok. Nasıl yapacağım?
KB435L.klavye nedir hocam
gamenote firmasının müşteri hizmetlerini arayın hocam"KB435L.
Valla benz çözemedimBunu en kısa müşteri hizmetlerini arayarak çözebilirsin. Onlar sana ya onlara göndermen için sipariş numarası oluşturup atarlar yada o ürünü nerden aldıysan yani hepsiburada aracılığı ile hangi firmadan aldıysan oraya yönlendirirler her şekildede müşteri hizmetleri sana en doğru cevabı verecektir.
Kulaklığın ismini söylemek lazım mı annem Trust GXT 450 Blizz diyemez :DHepsiburada Çağrı Merkezi'ni buraya tıklayarak arayın. Ürününüzün arıza çıkardığını onarım veya değişim talebi oluşturmak istediğinizi belirtin. HB Çağrı Merkezi satıcısı Hepsiburada olmayan ürünler için de talep oluşturur.
Sizden servis raporu isteyecektir, siz de markanın Türkiye'de servisi olmadığını belirtin.
Sen de konuşabilirsin.Kulaklığın ismini söylemek lazım mı annem Trust GXT 450 Blizz diyemez :D
Ben almadım ürünü annem aldı ama sıkıntı çıkmaz değil mi?Sen de konuşabilirsin.
Sanmıyorum. Kendinizin daha sağlıklı iletişim kurabileceğinizi iletirseniz sıkıntı olmaz zaten.Ben almadım ürünü annem aldı ama sıkıntı çıkmaz değil mi?