Furkan²
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5,143
- İsim
- Furkan
- İlgilendiği Kategoriler
- Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Banka o 2.8k'yı ödemek zorunda. Hepsiburada ya gelince ise batarlar inşallah. Çok insanları mağdur ediyorlar biri de benim.Babam dün akşam kendine kontür yüklemek için pcyi açmış bimcell yazmış gitmiş kart bilgilerini girmiş site fake ama böyle bimcellbakiyeyukle.gg gibi bisiler fakat Google reklam verdiği için en üstte dün akşam birden Hepsiburada üzerinden 650, 800 , 770 , 580 TL çekildi babamın kart bilgilerini girmesi uzerinden Max 2 dakka geçmiştir hemen müşteri hizmetleri aradık bankanın kartı iptal ettirdik ve iptal ettikten sonra bile temsilci söyledi 1500 + 8500 TL çekilmeye çalışmış iptal etmeseydik okadar para daha gitcekti Hepsiburadayi aradık hiç geri ödemeye niyetleri yok, üst birimlere iletiyoruz iletildi diyip oyaliyorlar, daha hızlı alışveriş yapılması için Hepsiburada üzerinde telefona SMS ile gleen şifre istenmiyor ve herhangi bir kartı direk girseniz alabiliyorsunuz + olarak epic games ve param gibi yerlerden 5000 TL çekilmeye çalışılmış fakat şifre istediği için çekemediler ben burda Hepsiburada yı dava etmeyi düşünüyorum şifresiz işlem yaptıkları için, zaten 3k ve 4k gelirimiz var üstüne borçlarımız var ve biz şuanda bizim olmayan siparişleri yaklaşık 2.8k ödemek zorundayız iptal bile etmiyorlar ne yapmalıyım?
••
Site Google'a reklam verdiği için dün akşam bimcell yazınca ilk sırada çıkıyordu şimdi site kapanmış.
Alıntıyı görüntüle