🔥İndirim !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!

ama kartı eklediğimde indirim hala gözüküyordu. telefon numarasını ekleyince gitti. sanal kart oluşturup tekrar deneyeyim başka hesapla o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka kart ya da başka telefon numarası girdin mi? yoksa sadece başka hesap açınca oldu mu?
Aynı kart ve aynı numarayla aldım.

ama kartı eklediğimde indirim hala gözüküyordu. telefon numarasını ekleyince gitti. sanal kart oluşturup tekrar deneyeyim başka hesapla o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka kart ya da başka telefon numarası girdin mi? yoksa sadece başka hesap açınca oldu mu?
ilk numarayı değiştirdim olmadı. garanti olsun diye 2 siniide değiştirdim.

Bu arada bu kampanya tek telefon için bir kez geçerli. Aynı telefondan birden fazla hesap açıp bu indiriminden yararlanmak isterseniz işe yaramıyor.

telefon numarasını yazmamla kampanya iptal oluyor. rastgele telefon numaralarıyla kod alabildiğimiz siteler işe yarar mı acaba?
Bilemiyorum. Denemekten zarar gelmez bence

Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim
İlk siparişe özel 150tl veya üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor.
Kampanya mobil uygulamaya özel.
Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok sepetinize 200TL veya üzeri bir ürün eklediğinizde direk olarak fiyata yansıyor.

Not: Kampanya e-pinlerde geçerli değil.​
teşekkürler mi band 5 140 tl geldi saol

Daha önce o telefonla kampanyadan yararlandıysan ya da bu ilk alışverişin değilse kampanyadan yaralanamıyorsun. Senin ilk alışverişin değil bu muhtemelen.
yeni hesap açtım da yeni telefon numaram yok malesef. telefon numarasını girdiğim anda indirim iptal oluyor. kendileri kaybeder. verseler aklımda olmamasına rağmen sırf indirim var diye alıp kullanacaktım. indirim olmadı almayacağım. hayatımda değişen en ufak bir şey olmayacak.

yeni hesap açtım da yeni telefon numaram yok malesef. telefon numarasını girdiğim anda indirim iptal oluyor. kendileri kaybeder. verseler aklımda olmamasına rağmen sırf indirim var diye alıp kullanacaktım. indirim olmadı almayacağım. hayatımda değişen en ufak bir şey olmayacak.
Üstte demiştim. Daha önce alışveriş yaptığın bir telefon numarası varsa o telefon numarasıyla başka hesaplar açıp tekrar kampanyadan yararlanamıyorsun. Kampanya tekrar tekrar kullanılmasın diye yapılmış bir şey sanırım.

Üstte demiştim. Daha önce alışveriş yaptığın bir telefon numarası varsa o telefon numarasıyla başka hesaplar açıp tekrar kampanyadan yararlanamıyorsun. Kampanya tekrar tekrar kullanılmasın diye yapılmış bir şey sanırım.
işte her numaraya en azından 1 kere hak verseler alacaktım. şimdi almayacağım. benim bir kaybım yok da bir kampanya yapıyorlarsa herkese yapsınlar. ben daha önceden beri kullanıyorum, hepsiburadaya binlerce lira kazandırdım diye üvey evlat mıyım. ona tepki gösterdim.

Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim
İlk siparişe özel 150tl veya üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor.
Kampanya mobil uygulamaya özel.
Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok sepetinize 200TL veya üzeri bir ürün eklediğinizde direk olarak fiyata yansıyor.

Not: Kampanya e-pinlerde geçerli değil.​
Ne zamana kadar geçerli acaba?

200 TL üzeri mi 150 TL mi?

Geri