- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelir.şuan benim telefonda hepsiburada yüklü ve hesabımda var , başka e posta telefon ile yeni hesap açsam indirim gelirmi ?
Gelir.şuan benim telefonda hepsiburada yüklü ve hesabımda var , başka e posta telefon ile yeni hesap açsam indirim gelirmi ?
Ne zamana kadar?Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim
İlk siparişe özel 150tl veya üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor.
Kampanya mobil uygulamaya özel.
Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok sepetinize 200TL veya üzeri bir ürün eklediğinizde direk olarak fiyata yansıyor.
Not: Kampanya e-pinlerde geçerli değil.
hocam farkli farkli hesap acip hepsinden alsam ekipman dizerim oluyomu oyleArkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim
Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok sepetinize 200TL veya üzeri bir ürün eklediğinizde direk olarak fiyata yansıyor.
Olur evet.hocam farkli farkli hesap acip hepsinden alsam ekipman dizerim oluyomu oyle
Belirli bir bitiş tarihi yokNe zamana kadar?
hocam kampanya ne zamana kadar geçerliArkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim
hocam kampanya ne zamana kadar geçerli
Belirli bir bitiş tarihi yok
Evet geçerli. Bende denemiştim oldu@Mert Özkaya kanka bu rampage comfortta geçerli mi? Müşteri hizmeleri bu üründe geçerli değil dedi ama forumda gördüm indirim uygulananlar varmış
yeni hesap açtım, alacağım ürünü sepete ekledim, indirim gözüktü. adres girdim, kart bilgilerini girdim, telefon numaran eksik ekle dedi, ekledim indirim kayboldu. sanırım daha önce hiç hepsiburada kullanılmamış bir telefon numarası da istiyor sanıyorum kiEvet geçerli. Bende denemiştim oldu
hocam dün aynısı bana da oldu kartla alakalı olabilir. hbden alışveriş yapmadığnız bir kartla deneyin bir de.yeni hesap açtım, alacağım ürünü sepete ekledim, indirim gözüktü. adres girdim, kart bilgilerini girdim, telefon numaran eksik ekle dedi, ekledim indirim kayboldu. sanırım daha önce hiç hepsiburada kullanılmamış bir telefon numarası da istiyor sanıyorum ki
Aynısı bana da oldu başka bir hesap ile denedim ve olduyeni hesap açtım, alacağım ürünü sepete ekledim, indirim gözüktü. adres girdim, kart bilgilerini girdim, telefon numaran eksik ekle dedi, ekledim indirim kayboldu. sanırım daha önce hiç hepsiburada kullanılmamış bir telefon numarası da istiyor sanıyorum ki
ama kartı eklediğimde indirim hala gözüküyordu. telefon numarasını ekleyince gitti. sanal kart oluşturup tekrar deneyeyim başka hesapla o zaman.hocam dün aynısı bana da oldu kartla alakalı olabilir. hbden alışveriş yapmadığnız bir kartla deneyin bir de.
başka kart ya da başka telefon numarası girdin mi? yoksa sadece başka hesap açınca oldu mu?Aynısı bana da oldu başka bir hesap ile denedim ve oldu