ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Bende çevreme telefon numarası soruyordum tam buldum kampanyanın alt limiti değişmiş tühBitti çünkü. 250TL üzerinde var.
Bende çevreme telefon numarası soruyordum tam buldum kampanyanın alt limiti değişmiş tühBitti çünkü. 250TL üzerinde var.
Hadi ya, 150'den sonra alt sınır 100'e düşmüştü ama bir şey almadım 250 çokmuş.Bitti çünkü. 250TL üzerinde var.
Bitti, bir süre sonra 250TL oldu limit işte.Hadi ya, 150'den sonra alt sınır 100'e düşmüştü ama bir şey almadım 250 çokmuş.
En son 250 TL üzeriydiŞu anda kaç TL üzeri?
Daha önce hiç alışveriş yapılmamış bir cihazdan deneyin, veya yeni hesap ile deneyin.Deniyorum olmuyor sepette 50 TL indirim oluyor ödeme sayfasına gelip bilgileri giriyorum sonra telefon numarası istiyor kodu giriyorum sipariş olmuyor ve indirim kayboluyor
Telefon numarasında sıkıntı var önceden kaydolunmuş numara ile.Deniyorum olmuyor sepette 50 TL indirim oluyor ödeme sayfasına gelip bilgileri giriyorum sonra telefon numarası istiyor kodu giriyorum sipariş olmuyor ve indirim kayboluyor
yok hocam bitti galiba bende de yokHesap açtım sepete ürün ekledim ama indirim yok. Telefon numarası doğruladıktan sonra mı geliyor indirim?