- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk alışverişe özel olarak belirtilmiş.Yalnızca ilk alışverişe özel değil. Bana da gelmişti geçen. Kaçırdım ama :d
İlk alışverişe özel olarak belirtilmiş.Yalnızca ilk alışverişe özel değil. Bana da gelmişti geçen. Kaçırdım ama :d
İlk alışverişe özelilk alışverişe özel değil.
Sanırım birleşmiyor.Hocam elinize sağlık bir sorum var. Bu kampanya ile visa kampanyası birleşiyormu?
Eylülde veriyor sanırım 50 TL yi tüh be rampage comfort alıcaktım yazık oldu.Sanırım birleşmiyor.
Dün bende 50₺ lik bu indirim vardı. Yönergeyi okudum. Hepsiburadanın algoritması ile bazı ürün alıcak kişiler için yapıyor. 10 un üzerinde siparişim varİlk alışverişe özel
EvetKampanya devam ediyor mu?
O size özel verilen bir kupondur. Bu ise bir kampanya.Dün bende 50₺ lik bu indirim vardı. Yönergeyi okudum. Hepsiburadanın algoritması ile bazı ürün alıcak kişiler için yapıyor. 10 un üzerinde siparişim var
Ediyor.Kampanya devam ediyor mu?
Hocam tamam, bir şey demiyorumEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
O size özel verilen bir kupondur. Bu ise bir kampanya.
Kardeşim bak bu kampanya telefon numarası doğrulatan hesapların İLK alışverişlerinde geçerli TEK SEFERLİK bir kampanya. Farklı hesap ve farklı telefon numarası ile birden fazla yararlanabilirsin. Aynı hesap, aynı telefon numarası veya 2. seferki alışverişinde YARARLANAMAZSINHocam tamam, bir şey demiyorum
Herhalde anlatması zor ..
ben şu an yararlanamaya çalışıyorum olmuyor babamın telefonundan babamın adına üyelik oluşturup telefonu onaylattım indirim uygulanmadıKardeşim bak bu kampanya telefon numarası doğrulatan hesapların İLK alışverişlerinde geçerli TEK SEFERLİK bir kampanya. Farklı hesap ve farklı telefon numarası ile birden fazla yararlanabilirsin. Aynı hesap, aynı telefon numarası veya 2. seferki alışverişinde YARARLANAMAZSIN
Bitti çünkü. 250TL üzerinde var.ben şu an yararlanamaya çalışıyorum olmuyor babamın telefonundan babamın adına üyelik oluşturup telefonu onaylattım indirim uygulanmadı