merhaba dah ayeni hepsiburadadan bir klavye aldım ama begendim mng kargo ile geldi iade talebi olustursam mng kargomu gelir almaya yoksa benmi giderim kargo şirketine
tamamdır olusturdum iade ama soyle bir durum var kutusunu acarken kutu az bir şey yırtıldı sorun olurmu acabaEve kurye çağırman lazım fakat bazen kurye gelmeyebiliyor. Gelmezse şubeye gidip gönderecen.
bişey olmaz da 14 gün içinde koşulsuz iade kalktı diye biliyorum bi hatası olması lazım ürününtamamdır olusturdum iade ama soyle bir durum var kutusunu acarken kutu az bir şey yırtıldı sorun olurmu acaba
Normalde koşulsuz şartsız iade hakkın var ama firmalar takozluk yapabiliyorlar.tamamdır olusturdum iade ama soyle bir durum var kutusunu acarken kutu az bir şey yırtıldı sorun olurmu acaba
Kalkmadı yalanladılar o haberibişey olmaz da 14 gün içinde koşulsuz iade kalktı diye biliyorum bi hatası olması lazım ürünün
hocam boyle geri bantladım alırlarmı bir posete koyayyımmı banda boyle geldibişey olmaz da 14 gün içinde koşulsuz iade kalktı diye biliyorum bi hatası olması lazım ürünün
ürünün kutusunu ac tın mı ? acmadıysan biiey olmazhocam boyle geri bantladım alırlarmı bir posete koyayyımmı banda boyle geldi