hiç sanmıyorum orjinal olduğunu ama yine de sorayım.300tlye verilmez yoksa.yorumdaki biri orjinal yazmıştı ama hiç sanmıyorum 2 yorum var zaten .
teşekkürler almamaya karar verdim.orjinal olsun olmasın garantisi yoksa vermem o kadar parahiç sanmıyorum orjinal olduğunu ama yine de sorayım.300tlye verilmez yoksa.yorumdaki biri orjinal yazmıştı ama hiç sanmıyorum 2 yorum var zaten .
Eğer PC için gamepad arıyorsan Logitech F310 önerebilirim. Kablosuz arıyorsan Logitech F710.teşekkürler almamaya karar verdim.orjinal olsun olmasın garantisi yoksa vermem o kadar para
araştırdım ve en iyi f/p ürünleri monster pusat ve logitech f310/710 ama logitech f310/710 un tasarımı o kadar kötü gözüküyo ki 80-90 lardan kalmış gibi duruyo o yüzden onlardan almamaya karar verdim(tabi başkalarına göre güzel olabilir tasarımı) ama ben 300 tl civarlarında bi para verceksem o ürüne düzgün görünsün isterim yaniEğer PC için gamepad arıyorsan Logitech F310 önerebilirim. Kablosuz arıyorsan Logitech F710.
Anladım sizi. Ama PS ve XBOX kolları dışında pek kullanmışlığım yok.araştırdım ve en iyi f/p ürünleri monster pusat ve logitech f310/710 ama logitech f310/710 un tasarımı o kadar kötü gözüküyo ki 80-90 lardan kalmış gibi duruyo o yüzden onlardan almamaya karar verdim(tabi başkalarına göre güzel olabilir tasarımı) ama ben 300 TL civarlarında bi para verceksem o ürüne düzgün görünsün isterim yani