Neler Yeni

Yardım HepsiJet ile gelen farem iade mi edilecek?

Yavuz241

80+ Bronze
Selamlar dire konuya giriyorum.12 temmuz yani 2 gün önce hepsiburadadan mouse aldım. Dün Transfer aracına koyulmuş adresime en yakın HepsiJet deposuna kadar getirilmiş. Ben İzmir Ödemişte yaşıyorum en yakın dağıtım merkezi Torbalıda kalıyor. Bugün Torbalıdan adresime getirilmiş farem. Bende evde olmadığım için depoya geri götürülmüş. Bizi arayıp durumu bildirdiler. Hepsiburadanın sayfasına girdiğimde ise bu durumla karşılaştım. Ürünüm şimdi depoya mı gidecek yoksa normal iade süreci gibi ilk alınan adrese mi geri gidecek. İlk adrese geri gider ise ücretim hemen geri gelir mi?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23.4 KB · Hit: 46

Rich Kedy

80+ Bronze
Selamlar dire konuya giriyorum.12 temmuz yani 2 gün önce hepsiburadadan mouse aldım. Dün Transfer aracına koyulmuş adresime en yakın HepsiJet deposuna kadar getirilmiş. Ben İzmir Ödemişte yaşıyorum en yakın dağıtım merkezi Torbalıda kalıyor. Bugün Torbalıdan adresime getirilmiş farem. Bende evde olmadığım için depoya geri götürülmüş. Bizi arayıp durumu bildirdiler. Hepsiburadanın sayfasına girdiğimde ise bu durumla karşılaştım. Ürünüm şimdi depoya mı gidecek yoksa normal iade süreci gibi ilk alınan adrese mi geri gidecek. İlk adrese geri gider ise ücretim hemen geri gelir mi?
(Bazı şahısları zoruna gittiğinden mesaj silinmiştir.)

Son düzenleme:

Yavuz241

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Atyxah

80+ Silver
HepsiJet ile sağlam gelirse sen ona şükret bence.
Sadece yavaş ama sıkıntısız geliyor o sağlam gelirse dediğin paketleyen ve arabayı süren adamın sorumluluğu ama sen binlerce kişiye kötü demiş oluyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,059,233
Üyeler
168,269
Son üye
usmcsas