Neler Yeni

Hepsijet Kargom Hala Transfer Merkezinde

Saribo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sami Ayan
Arkadaşlar merhaba ben 14 ağustosta Hepsiburada'dan klavye aldım ve bu klavye şuan stoklarda yok sonra siparişim aynı gün kargoya verildi kargo firması HepsiJet ve tahmini teslim tarihi 15 ağustis bugün gösteriyordu ama kargom hala Transfer merkezinde Kocaelide oturuyorum ve İstanbuldan buraya nasıl gelemiyor anlamıyorum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum müşteri hizmetlerini aradım talep oluşturduk filan dediler böyle bir durum yaşayıp kargosu eline ulaşan var mı yoksa kargom gelmeyecek mi @AbdullahHacıgül abi sen de yardım edersen sevinirim

Saribo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sami Ayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam daha 1 gün geçmiş, biraz bekleyin.
Aksama olmuş olabilir, onlar da insan.
Hocam aksama olmasından korkmuyorum internette okudum kadarıyla diğer arkadaşlar da böyle sorunlar çekmiş ve çoğunün ya eline ulaşmamış ya da durduk yere iade etmişler

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Hocam aksama olmasından korkmuyorum internette okudum kadarıyla diğer arkadaşlar da böyle sorunlar çekmiş ve çoğunün ya eline ulaşmamış ya da durduk yere iade etmişler
Aynen bende 13ağustosta kargo vermiştim hala anadolu transfer de bekliyor ne zaman gelirse artık

Saribo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sami Ayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,436
İsim
Mert Metshi
Arkadaşlar bu kadar sabırsız olmayın mousepad almıştım 22. günde geldi ama 1 kere bile aramadım onlar da insan virüs yüzünden yoğunluk olmuş olabilir

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar bu kadar sabırsız olmayın mousepad almıştım 22. günde geldi ama 1 kere bile aramadım onlar da insan virüs yüzünden yoğunluk olmuş olabilir
Kargom 22 günde gelmeyecek hemde mousepad basarım o şirketi aga pandemi sürecinde olmamıza rağmen çok çok iyi çalışan firmalar var

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Tabi kardeşim gelmeyen kargon için hemen yardımcı olayım. Şöyle yapalım şimdi ben İstanbul Avrupa yakasındayım tam olarak kargo en son nerede görülmüş? bana bunları yazarsan sevinirim ama biraz acele lütfen taksi bekliyorum.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Top Bottom