HepsiJet Nasıl Bilirsiniz ?

Osmanbayirr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
Arkadaşlar alacam ürün Hepsiburada indirime girmiş ama kendi kargo şirketi ile çalışıyor Hepsijet diye farklı bir sitede arasında 150 TL fark var ama Hepsijet kargo şirketi adına cok fazla şikayet ve talep olduğunu gördüm ve şikayetlerin çözümü çok az olduğunu gördüm sizce Hepsiburada üzerinden almalımıyım yoksa 150 TL farkı verip farklı siteden Yurtiçi Kargo ile alışverişimi tamamlamalımıyım

Arkadaşlar alacam ürün Hepsiburada indirime girmiş ama kendi kargo şirketi ile çalışıyor Hepsijet diye farklı bir sitede arasında 150 TL fark var ama Hepsijet kargo şirketi adına cok fazla şikayet ve talep olduğunu gördüm ve şikayetlerin çözümü çok az olduğunu gördüm sizde Hepsiburada üzerinden almalımıyım yoksa 150 TL farkı verip farklı siteden Yurtiçi Kargo ile alışverişimi tamamlamalımıyım
Benim bilgisayarım hepsijet ile neredeyse 2 günde geldi ve hiçbir sorun yoktu adam aç bak bir sorun varsa ben gelip geri alacağım demişti.

150tl fazla vermeye gerek yok.
Bana gelen pakette PTT kargo yazısı falan vardı , dağıtım yapan kişiler PTT değildi. Kargom çok geç gelmedi ama bi MNG / Yurtiçi kadar da hızlı değildi
Sorun yaşamazsın diye düşünüyorum

Arkadaşlar alacam ürün Hepsiburada indirime girmiş ama kendi kargo şirketi ile çalışıyor Hepsijet diye farklı bir sitede arasında 150 TL fark var ama Hepsijet kargo şirketi adına cok fazla şikayet ve talep olduğunu gördüm ve şikayetlerin çözümü çok az olduğunu gördüm sizce Hepsiburada üzerinden almalımıyım yoksa 150 TL farkı verip farklı siteden Yurtiçi Kargo ile alışverişimi tamamlamalımıyım
istanbuldan çanakkaleye 24 saatten daha kısa sürüyor gelmesi. akşam saat 4te verdiğim sipariş ertesi sabah 10-11 gibi elimde oluyor genelde. gerçekten jet hızında kargo. aynısı amazon prime kargo için de geçerli.

Ben SSD almıştım. Sipariş verdiğim günün ertesi günü gelmişti. Ve kutuda hasar vb. yoktu.

Gayet iyi Trabzon'a İstanbul'dan çıkarsa 2 Erzurum'dan çıkarsa ertesi gün geliyor. Kutu gayet sağlamdı.

hepsijet iyidir ya benim kulaklığım 2 günde gelmişti

Benim 8 9 ürünüm HepsiJET ile geldi hiçbirinde hiçbir sorunum olmadı Telefon almıştım 16 saatte geldi Kulaklık almıştım 24 saatte geldi vs. tek şüphem 1 2 siparişimin kutusu hafif yamulmuştu

Normalde çok hızlı sıkıntısız akşam 8 de verdiğim siparişim sabah elime ulaşmıştı ama bazen sıkıntılar çıkabiliyor mesala kargoyu yanlış yere gönderiliyor 2 kere yaşadım benim şansızlığımdır o da.

Valla birden çok sipariş vermişizdir Hepsiburada'dan. Ve satıcısı Hepsiburada olanlar hep HepsiJet ile geliyor ve maks 2-3 gün içinde teslim ediyorlar. Vuruk kırık yamulma hiç rastlamadım.

Pazar akşam siparişim, pazartesi günü öğlen geldi. Hem hızlı hem kaliteliler. Bu en hızlı siparişimdi. Genelde max 2 günde getiriyorlar. En iyi 5 kargo firması arasına girer ama hepsiburada özel kargo sadece işte.

Çok hızlılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,577
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs
Geri